Рукометаши Херцеговине крећу у нове спортске подвиге. Дебитански наступ у Премијер лиги БиХ почињу из Спортске дворане „Невесињка“, гдје су прошле сезоне гријали срца својих навијача. У госте стиже Криваја из Завидовића, повратник у елиту, позната по јакој рукометној школи.

За уводну утакмицу у највишем рангу такмичења Херцеговина има противника по мјери са којим се изабраници Драгомира Шапоње могу надигравати. Уколико понове игру из прошле сезоне стартна три бода нису далеко.

У односу на тим који је бриљантно изборио наступ у Премијер лиги БиХ недостају стамени бекови браћа Ивановић. Управа клуба је у међувремену ангажовала три појачања, тако да ће у дресу Херцеговине ове сезоне наступати Инић и Бартоловић из требињског Леотара и Кордић који је дошао из сарајевске Босне.

Циљ невесињског клуба је да у дебитантској сезони сачува премијерлигашки статус. Играчи и управа поручују да ће уложити велики труд и оставити срце на терену. Оно што је сигурно је то да ће љубитељи рукомета у Невесињу уживати, посебно када у госте буду стизали клубови попут бањалучког Борца, бившег европског првака.

Утакмица у Спортској дворани „Невесињка“ почиње данас у 18 часова.

 

Извор: Радио Невесиње