Снијег који од претходне ноћи пада на подручју општине Невесиње отежава саобраћај, а проузроковао је и кварове на електро-мрежи.

Сва механзација „Невесињетева“ од јутрос је на терену и непрекидно се чисте магистралне и регионалне саобраћајнице. Из овог предузећа су данас потврдили да је магистрални пут Мостар-Невесиње-Гацко у пристојном стању, а очишћени су и регионални путни правци до Ћесима, Зијемаља и Трусине. Регионални пут Кифино Село-Улог преко Морина не препоручује се за саобраћај.

Из општине Невесиње која одржава локалне путеве потврдили су да се саобраћајнице чисте према приоритету. То значи да су машине прво упућене на локалне путне правце којима се креће школски аутобус.

Snijeg f2

Тежак снијег прузроковао је и кварове на електро-мрежи. Регистровани су кварови на далеководима према Зовом Долу и Луци, као и на нисконапонској мрежи у Братачу. Екипе „Електро- Невесиња“ су на терену и отклањају кварове.

Метеоролози до краја дана најављују престанак падавина, тако да би већ сутра могло бити и више сунчаних интервала. У Невесињу је у 13 часова измјерено 1 степен Целзијуса, а висина снијежног покривача износи 15 центиметара.

Snijeg f3

Извор: Радио Невесиње