Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Opštinom Nevesinje, a u okviru projekta Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske, organizuje radionicu o temi „Testiranje poslovne ideje preduzetnika-izrada poslovnog plana“.

Cilj radionice je da se preduzetnicima približi proces poslovnog planiranja, struktura i sadržaj poslovnog plana koji će na konkretnom primjeru analizirati.

Obuka je namijenjena podsticanju razvoja ruralnog preduzetništva, a mogu se prijaviti svi zainteresovani iz ove ciljne grupe.

Radionica će biti održana u prostorijama Opštine Nevesinje (Sala društvenog centra), u četvrtak 15. marta sa početkom u 11:00 časova.

Komisija sačinjena od stručnjaka iz ove oblasti napraviće, na osnovu pristiglih prijava, selekciju učesnika na obuci. Nakon završene radionice, učesnici će imati rok od 30 dana da izrade i dostave vlastitu verziju poslovnog plana.

Dostavljeni obrasci za prijavu biće rangirani od strane Komisije, i u skladu sa tim, najbolji poslovni plan/ovi biće nagrađeni.

Popunjen obrazac za učešće na radionici možete dostavite najkasnije do 13.03.2018. godine na imejl adresu [email protected]

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Dejan Šešlija, kontakt telefon: +387 66 714 313.

 

Izvor: Radio Nevesinje