Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, у сарадњи са Општином Невесиње, а у оквиру пројекта Европска мрежа предузетништва Републике Српске, организује радионицу о теми „Тестирање пословне идеје предузетника-израда пословног плана“.

Циљ радионице је да се предузетницима приближи процес пословног планирања, структура и садржај пословног плана који ће на конкретном примјеру анализирати.

Обука је намијењена подстицању развоја руралног предузетништва, а могу се пријавити сви заинтересовани из ове циљне групе.

Радионица ће бити одржана у просторијама Општине Невесиње (Сала друштвеног центра), у четвртак 15. марта са почетком у 11:00 часова.

Комисија сачињена од стручњака из ове области направиће, на основу пристиглих пријава, селекцију учесника на обуци. Након завршене радионице, учесници ће имати рок од 30 дана да израде и доставе властиту верзију пословног плана.

Достављени обрасци за пријаву биће рангирани од стране Комисије, и у складу са тим, најбољи пословни план/ови биће награђени.

Попуњен образац за учешће на радионици можете доставите најкасније до 13.03.2018. године на имејл адресу [email protected]

За све додатне информације контакт особа је Дејан Шешлија, контакт телефон: +387 66 714 313.

 

Извор: Радио Невесиње