U Udruženje djece i omladine sa posebnim potrebama „Moja nada“ juče su  stigli paketići sa slatkišima i igračke, dar Udruženja „Malteški red“ iz Švajcarske i Crvenog krsta Trebinje. Poklone je uručio predsjednik  regionalnog Udruženja multiple skleroze Branimir Tamindžija.

Paketiće iz Švajcarske obezbijedili su Gvido Štokli i porodica Petra Aleksića, dok je Crveni krst Trebinje donaciju podijelio u okviru šire akcije pomoći djeci sa posebnim potrebama iz socijalno ugroženih porodica u istočnoj Hercegovini.

MN pokloni 2

Direktor Udruženja „Moja nada“ Slavica Bulut zahvalila je svim ljudima dobre volje koji na razne načine podržavaju i pomažu  rad Dnevnog centra.

− Svaka donacija nama mnogo znači, ali je prije svega važan dobar gest i spremnost ljudi da nam pomognu i upoznaju se sa našim radom − istakla je Bulut. Ona je dodala  da se djeci sa različitim oblicima razvojnih smetnji u Dnevnom centru uz stručan nadzor olakšava svakodnevnica.

U Nevesinju je registrovano 54 djece sa poteškoćama u razvoju, a  za njih petnaestak prostorije Udruženja „Moja nada“ su praktično druga kuća.

Izvor: Radio Nevesinje