Наредне седмице почеће уређење Улице Цара Душана и изградња кружног тока на Тргу Алексе Шантића. Општина Невесиње је раније објавила план реконструкције улице који предвиђа замјену водоводне и канализационе мреже, телефонских и електро инсталација, санацију коловозних трака, уређење тротоара и паркинг мјеста. Кружни ток ће на модеран начин регулисати саобраћај на магистралном путу и приступним саобраћајницама. Радове ће финансирати ЈП „Путеви РС“ и општина Невесиње.

У Кабинету начелника општине Невесиње данас је одржан консултативни састанак општинског руководства и представника ЈП „Водовод“, Невесињепутева, Електро- Невесиња, М:тел – а и Елта-кабела на којем су договорене координисане активности како би овај важан посао у центру града  био обављен што брже и ефикасније.

Sastanak 2

Док буду трајали радови у Улици Цара Душана саобраћај  ће се одвијати Улицом Милоша Обилића у два смјера, а биће у функцији и обилазница око касарне „Невесињска пушка“. Више детаља око регулисања саобраћаја у центру града биће познато када званично почну радови.

Извор: Радио Невесиње