Naredne sedmice počeće uređenje Ulice Cara Dušana i izgradnja kružnog toka na Trgu Alekse Šantića. Opština Nevesinje je ranije objavila plan rekonstrukcije ulice koji predviđa zamjenu vodovodne i kanalizacione mreže, telefonskih i elektro instalacija, sanaciju kolovoznih traka, uređenje trotoara i parking mjesta. Kružni tok će na moderan način regulisati saobraćaj na magistralnom putu i pristupnim saobraćajnicama. Radove će finansirati JP „Putevi RS“ i opština Nevesinje.

U Kabinetu načelnika opštine Nevesinje danas je održan konsultativni sastanak opštinskog rukovodstva i predstavnika JP „Vodovod“, Nevesinjeputeva, Elektro- Nevesinja, M:tel – a i Elta-kabela na kojem su dogovorene koordinisane aktivnosti kako bi ovaj važan posao u centru grada  bio obavljen što brže i efikasnije.

Sastanak 2

Dok budu trajali radovi u Ulici Cara Dušana saobraćaj  će se odvijati Ulicom Miloša Obilića u dva smjera, a biće u funkciji i obilaznica oko kasarne „Nevesinjska puška“. Više detalja oko regulisanja saobraćaja u centru grada biće poznato kada zvanično počnu radovi.

Izvor: Radio Nevesinje