Vlasnik Farme „Luka“ Milan Zurovac poklonio je danas božićne pečenice za 41 socijalno najugroženiju porodicu iz opština Nevesinje i Bileća. Time je ispunio obećanje od prošle godine kada je istim povodom darovao 22 porodice.Za nesvakidašnju humanu akciju odlučio se zbog želje da i njegovi najsiromašniji sugrađani osjete radost božićnih praznika.

– Bog mi je podario da mogu pomoći i ja to od srca činim – istakao je Zurovac najavivši da će i narednih godina organizovati slične akcije.

Zurovac 2

Humani čin je blagoslovio sveštenik Aleksa Zubac. On je pohvalio domaćina  na dobrom djelu istakavši njegovu veliku volju i ljubav prema Bogu i svojim sugrađanima.

Načelnik opštine Milenko Avdalović  za gest Milana Zurovca je rekao da je izraz najljepšeg hrišćanskog milosrđa. On je pozvao i druge ljude dobre volje da slijede njegov primjer i pokažu solidarnost posebno u vrijeme božićnih praznika.

Zurovac je ispred svoje porodične kuće upriličio posluženje, a  da sve bude u  prazničnom duhu  pobrinuo se narodni guslar Žarko Ivanišević.

Zurovac 3

Izvor: Radio Nevesinje