U okviru akcije za izgradnju dječijeg igrališta u Nevesinju koju je pokrenula profesorica Ivana Zec, sinoć je na Gradskom trgu održan humanitarni koncert. Redale su se  plesne koreografije i kompozicije svirane spretnim rukama malih umjetnika, a sve sa samo jednom željom-izgradimo igralište za djecu Nevesinja. Pred okupljenim građanima, roditeljima, učiteljicama, bakama i dekama, mališani su pokazali da uz samo malo više volje i truda možemo uljepšati život jedni drugima.

 

 

koncert4

Na koncertu su učestvovali najmlađi članovi plesnog kluba “Let’s dens”, učenici muzičke škole “Sveti Roman Melod”, mališani iz vrtića “Sveta Evgenija carica Milica”, kao i učenici OŠ”Risto Proroković”.

Velika želja naših malih sugrađana da konačno dobiju svoj prostor za igru pokazala se sinoć u pravom svijetlu.

Koncert je zamišljen kao jedno veliko druženje na otvorenom, a prisutni su mogli dati svoj doprinos akciji kupujući simbolične poklone koji su bili pripremljeni sa puno ljubavi.

Nadamo se da je sinoćnji humanitarni koncert samo početak velike akcije kojom ćemo prikupiti dovoljno sredstava da izgradimo igralište za našu djecu.Znamo da je igra sastavni dio djetinjstva, da kroz igru djeca uče o životu, istražuju svijet i da je to važan faktor njihovog odrastanja. Zato im omogućimo da se bezbrižno igraju i tako izrastu u što bolje ljude. Akcija za izgradnju dječijeg igrališta u našem gradu i dalje traje, pridružite se i dajte svoj doprinos.

Za sve one koji žele da uplate novac mogu to uraditi na žiro račun kod Hipo banke:

5520060000130330 sa naznakom „Izgradnja igrališta za djecu“

koncert2

koncert7

koncert8

koncert10

koncert16

Izvor: Radio Nevesinje