Beograđanin sa čvrstim trebinjskim korjenima, prvotimac slavnog Ajaksa, Nemanja Gudelj oglasio se povodom objavljivanja spiska igrača koje je za predstojeće prijateljske mečeve reprezentacije Srbije sastavio selektor Radovan Ćurčić.

 

Izbor igrača selektora reprezentacije Srbije Radovana Ćurčića za prijateljske mečeve sa Estonijom i Poljskom nije se svidio pojedinim fudbalerima koji su se do sada redovni nalazili na spisku „orlova“, a posle Dušana Tadića i Duška Tošića oglasio se i član Ajaksa iz Amsterdama, lidera holandskog šampionata.

Vezni igrač „kopljanika“ je za „De Telegraf“ istakao da se u nacionalnom timu igraju političke igre.

Nisam osoba koja cvili, uvek sam se povinovao odlukama selektora, ali osećam da ne pripadam više ovde„, rekao je Gudelj i poručio da se neće odazivati nacionalnom timu dok je na klupi Ćurčić.

Igraju neki igrači koji su rezerve u svojim klubovima ili sede na tribinama. Kako je to moguće? Zadržaću mišljenje za sebe. Sa druge strane, uvek sam davao 300 posto, a neki su dolazili da bi se zabavljali. Izgleda da Ćurčiću nije važno kako se trenira„.

Na kraju je Gudelj poručio i da je holandska liga mnogo jača od srpske.

Igram za veliki klub kao što je Ajaks, ove sezone sam odigrao 28 utakica, nalazimo se na prvom mestu, a verujte mi da je holandska liga mnogo jača od srpske„.

 

 

HP/sportklub.rs