Nedelja puna izazova je za nama, ali nam iznenađenja neće faliti ni u ovoj koja je pred nama.

Ovan

Maksimalno ste fokusirani na partnerske odnose u poslu i na sklapanje novih ugovora. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete početak stabilne i ozbiljne veze. Na polju zdravlja se sada osećate bolje nego pre. Jači ste, snažniji, bolje fokusirani. Mogući su eventualno manji problemi sa alergijskim reakcijama ili pojavom iritacija na koži.

Bik

Možete da očekujete veliki broj poslovnih obaveza. Jako je važno da se dobro organizujete. Na polju ljubavi vas očekuje dvoumljenje, dopadaju vam se dve osobe. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manji pad imuniteta i probleme zbog toga. Potrudite se da više odmarate, da povećate unos tečnosti, vitamina, svežeg voća i povrća.

Blizanci

Očekuje vas faza u kojoj nećete imati previše poslovnih briga. Prilično ste opušteni. Kada je ljubav u pitanju očekuje vas novo, zanimljivo i lepo poznanstvo. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi tokom ove nedelje. Dobro se osećate u svojoj koži, imate mnogo energije. Prija vam bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost.

Rak

Možete da očekujete ponudu za neku novu poslovnu saradnju od Vage. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija sa osobom koju volite, stanje je toplo- hladno. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete probleme sa organima za varenje, stomak i probava su vam veoma osetljivi. Potrudite se da malo više pazite na svoj način ishrane.

Lav

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu za trgovinu ali i za sklapanje novih poslovnih dogovora. Kada je u pitanju ljubav lako osvajate osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa disajnim putevima, može da vas prati kašalj, kijavica ali su mogući i problemi sa sinusima. Posetite lekara za svaki slučaj radi pregleda.

Djevica

Možete da se nadate poboljšanju na polju finansija. Uspećete da dođete do veće zarade. Ljubavna situacija će tokom ove nedelje biti nepromenjena za pripadnike vašeg znaka. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete stabilno stanje. Povremeno su mogući manji problemi zbog loše ishrane, pa je važno da pazite o svojim navikama na tom polju.

Vaga

Nije vam povoljna faza za poslovno polje pa bi bilo najbolje da ne ulazite u važne projekte sada. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas važne promene koje ćete emotivno doživeti. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za glavobolju, probleme sa vidom, migrenama, vrtoglavicama i niskim pritiskom. Potreban vam je odmor od obaveza.

Škorpija

Moguće je da vam promenljivo stanje na polju posla stvara stres i nervozu. Na polju ljubavi želite nekoga koga ne možete da imate ili je vaša veza zabranjena. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa osetljivim stopalima, nogama, zglobovima. Cirkulacija vam takođe može biti oslabljena sada pa i o tome povedite više računa.

Strijelac

Očekuje vas povoljna faza da rešite neke manje probleme na polju posla koje imate od ranije. Kada je u pitanju ljubav sledi vam novo, zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Možete da računate na stabilnu situaciju. Prija vam umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi, kao i rekreacija.

Jarac

Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno napredovanje na koje ste čekali. Na polju ljubavi situacija sa voljenom osobom iz dana u dan postaje sve bolja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa kičmom, zubima, kožom, kosom, noktima. Moguć je nedostatak nekih vitamina i minerala u vašem organizmu. Pazite na sebe.

Vodolija

Imaćete dosta sreće u narednom periodu i veoma lako ćete ostvariti svoje planove. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Na polju zdravlja vas takođe očekuje veoma dobro stanje, nema pokazatelja za nove probleme. Imate puno energie u sebi i osećate se prilčno dobro.

Ribe

Možete da očekujete da ćete dobiti pozajmicu, nasledstvo ili kredit koji ste očekivali. Na polju ljubavi vas očekuje uzbudljiva avantura i nova dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za debelo crevo, krvotok i urogenitalni trakt. Čuvajte se upala i infekcija kada su u pitanju reproduktivni organi ali i bešika.

 

Izvor: Telegraf