Šta vam astrolozi predviđaju za period od ponedjeljka 5. do nedjelje 11. novembra.

Ovan

Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Bilo bi bolje da se usmerite na neke nove kontakte. Potrudite se da ne ulazite u rasprave  sa partnerom, nego probudite strast u vezi. Pravite  kompromise. Najbitnije je da platite račune na vreme. Od ove nedelje se nećete toliko opterećivati novcem, već ćete planirati neko putovanje ili ćete razmišljati o usavršavanju.

Bik

Dajte sve od sebe na poslu. Računajte na pomoć drugih ljudi ove nedelje. Moguće su promene na poslu od polovine nedelje, moguć je napredak. Igrajte nagradne igre jer ćete imati više sreće ove nedelje. Što se tiče ljubavi, tu je sve u redu. Slobodni, moguće je novo poznanstvo preko posla.

Blizanci

Potrudite se da ne zapostavljate partnera. Nemate dovoljno energije za ljubav, a ako ste slobodni, nemate želju da budete u vezi. Prilično ste opterećeni poslom, ali sve će biti kako ste zamislili. Očekujte pomoć drugih ljudi. Ako možete da sarađujete sa osobama iz inostranstva, to je preporuka. Nećete morati mnogo da se opterećujete poslom, nego se trudite da atmosfera na poslu bude dobra, pa će sve biti mnogo lakše.

Rak

Ne vraćajte se na stare priče. Pokušajte da sa sadašnjim partnerom raščistite sve što Vas muči. Potrudite se da štedite malo više ove nedelje. Bićete veoma nervozni i moguće su rasprave sa ukućanima. Odličan je period za nove početke na poslu, pa bi sada bilo dobro da nađete nove saradnike. Ako postoji mogućnost da radite u inostranstvu, iskoristite je. Odlična je nedelja za bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima.

Lav

Konačno ćete se osećati bolje. Nećete više osećati pritisak i napetost u odnosima sa drugima. Manje ćete brinuti o svemu, ali i o tome šta drugi misle. Jako je bitno da sve obavezete dobro organizujete ove nedelje, da ne biste bili haotični. Što se tiče ljubavi, ne nervirajte se oko stvari koje tek treba da se dese, tj. ne opterećujte se planovima koje ima partner. Ako ste slobodni, preko prijatelja, porodice ili interneta je moguće poznanstvo, ali iz toga može proisteći avantura.

Devica

Niste baš raspoloženi za rad. Radije biste se odmarali kod kuće. Nemate fokus i pažnja Vam je potpuno rasuta. Odlična je nedelja za putovanja i za saradnju sa osobama koje nisu iz istog mesta kao Vi. Komunikativni ste i tako ćete rešiti svaki mogući problem u vezi. Ne zapostavljajte partnera, jer mu je pažnja itekako potrebna. Slobodni, na kraćem putovanju je moguća avantura ili nešto više.

Vaga

Romantični ste. Najbitnije je da znate da treba da uđete u dobru vezu, u kojoj ćete biti stabilni. To Vam je sada potrebno. Budite realniji. Nemojte imati previše poverenja u potencijalne partnere, nego budite oprezni. Zauzeti, uživajte u plodovima svog rada sa voljenom osobom. Konačno se dobro razumete oko svega. Odlična je nedelja za posao i priliv novca, konačno će se sav trud isplatiti.

Škorpija

Sve ide onako kako ste zamislili i prezadovoljni ste. Bitno je samo da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Pomalo ste pod stresom zbog problema u porodici. Mogući su problemi sa tehnikom u kući. Odličan je period za novac i nema potrebe da brinete što se toga tiče. Partnerski odnosi mogu biti zategnuti, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, zadržite taj status jer Vam trenutno baš niko ne odgovara. Ne brzajte.

Strelac

Od ove nedelje će situacija u ljubavi biti malo bolja. Nećete biti bezvoljni ako nemate partnera, već ćete se posvetiti sebi. Ako ste zauzeti, imajte poverenja u partnera i nemojte da prećutkujete ako postoji neki problem. Imate dosta ideja, ali bi trebalo da se fokusirate na ono što možete da ostvarite. Ne opterećujte se previše stvarima koje Vam ne idu od ruke, nego ili ih odložite ili pitajte kolege za pomoć.

Jarac

Pokušajte da budete realniji. Niste zadovoljni novčanom sutuacijom, ali je zato vreme ili da promenite posao ili da prihvatite stanje kakvo je. Partner može biti dobra podrška u svemu. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da neko prijateljstvo preraste u nešto više.

Vodolija

Previše očekujete od drugih. Ne pričajte svima kakve probleme imate. Nije vreme za uvođenje promena na poslu. Potrudite se da se držite rasporeda koji ste napravili, jer je sada vreme za red, ne za haos. Odlična je nedelja za priliv novca. Konačno imate utisak da stvari kreću na bolje. Neka ženska osoba može biti od pomoći. U ljubavi je sve idealno, ali ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ako ste slobodni, moguć je flert na radnom mestu.

Ribe

Pazite da se ne preforsirate na poslu. Ove nedelje treba više da odmarate i uživate, a možete i iskoristiti lepo vreme za neko kraće putovanje.  Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko posla. Zauzeti, nećete imati nikakve probleme u vezi ove nedelje, štaviše, uživaćete. Želite previše stvari u isto vreme, pa bi bilo dobro da usporite malo i da stavite privatni život na prvo mesto. Posao može da sačeka.

 

Izvor: mondo.rs