Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

 Ovan

Nemate dovoljno energije za sve što ste smislili. U prvoj polovini nedelje će prijatelji biti od pomoći. Sada je vreme za završavanje obaveza. Potrudite se da date sve od sebe, a ne da se nervirate oko sitnih prepreka. Moguć je pad energije. Neke stvari koje ste pre radili sada opet možete nastaviti, samo bi bilo dobro da budete oprezni i da proveravate sve više puta. Preko prijatelja je moguće poznanstvo. Zauzeti, sve je u redu i prezadovoljni ste što se tiče ljubavi. Moguća je glavobolja.

 Bik

Imate problem, jer ne možete da se organizujete da odradite sve na vreme, a da se ne preforsirate. Najbitnije je da se obaveze završe, ali ste ipak pod stresom. Dajte sve od sebe da što pre organizujete odrađivanje započetih planova. Moguć je problem sa novcem, u smislu da neće sve ići tako brzo i lako kako ste zamislili. Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

 Blizanci

Pazite šta kome pričate. Ove nedelje što manje pričajte, a više radite i gledajte sebe. Vreme je za završavanje obaveza, Vaš vladar Merkur kreće retrogradno i neće Vam biti baš lako. Pazite da ne kažete nešto partneru zbog čega ćete se posle kajati. Družite se više, moguća su nova poznanstva. Više odmarajte.

 Rak

Pokušajte da se bolje organizujete na poslu. Trebalo bi da što pre  završite sve što Vas opterećuje i da ne unosite previše emocije u posao.  Možda ćete se nervirati više nego inače. Potrudite se da se usmerite na saradnike i na njihovu pomoć. Kompromis je bitan, ali će se teško ostvariti. Ne očekujte previše od drugih ljudi. Što se tiče ljubavi, promena nema, bilo da ste zauzeti ili ne, ali bićete strastveniji nego inače.

 Lav

Veoma ste romantični. Konačno pokazujete više emocija nego inače. Preko prijatelja možete upoznati novu osobu ako ste slobodni, a ako niste, potrebno je da ne zapostavljate svoje prijatelje, a ne samo da se zatvorite sa partnerom. Potrebno Vam je više slobodnog vremena da biste uradili sve što ste zamislili.

 Devica

Potrudite se da ne preterujete sa obavezama. Previše stvari zavisi od drugih. Ne planirajte previše, nego radite sve po delovima, podelite obaveze na više dana. Ovo je nedelja za trošenje novca. Ne donosite odluke na brzinu. Vaš vladar Merkur je retrogradan, pa Vam neće baš sve ići od ruke, tako da ne treba da se nervirate previše oko svega što krene naopako.

 Vaga

Ne prenosite stres koji imate na poslu na privatni život, na partnera ili porodicu. Idite na neki kraći put. Tako možete upoznati neku zanimljivu osobu, a možete ići na neki put sa partnerom. Pod stresom ste, treba Vam neka razbibriga. Upišite kurs jezika ili se bavite nekim hobijem, to će Vam prijati.

 Škorpija

Pazite kako trošite novac. Imate previše posla ove nedelje. Moguća je glavobolja zbog stresa. Ne pozajmljujte drugima novac. Platite račune na vreme. Budite uporni i ne odustajte od postavljenih ciljeva. Preko neke bliske osobe iz porodice ili preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zbog posla ne zapostavljajte ljubav. Moguće su i neke besmislene rasprave sa partnerom. Bolje je da probudite strast.

 Strelac

Dosta novih kontakata možete ostvariti, nove stvari se dešavaju. Prva polovina nedelje nije baš dobra za ljubav, ali jeste za flert. Oni koji su u dugim vezama će obnoviti strast. Aktivni ste i vredni i imate utisak da sve ide kako treba. Imate višak energije. Ovo je dobra nedelja za uspeh. Ne oslanjajte se mnogo na saradnju, već sve što možete radite sami.

Jarac

 Nervozni ste jer nemate previše vremena za odmaranje. Jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate kao da sve ide kako treba, a imate i podršku zvezda, samo je bitno da se ubrzate. Prijatelji su od pomoći. Igrajte nagradne igre. Pazite se u saobraćaju malo više.

Vodolija

Sjajno se osećate ove nedelje. Popričajte sa partnerom o svemu što Vam smeta. Strasti su veoma jake ove nedelje. Slobodni mogu uleteti u neku avanturu. Moguće su dobre vesti od rodbine.

Ribe

Novi poslovi su mogući, imaćete nove šanse da započnete šta god da Vam padne na um, ali bez brzanja, jer sada je vreme za razmišljanje. Ne radite ništa na silu. Iskoristite dobre aspekte. Uložite novac u nešto dobro i novo. Isplatiće se.  Mogući su manji nesporazumi u partnerskim odnosima, ali nemojte biti naporni i pričati partneru šta treba da radi. Dajte sve od sebe da napravite kompromis.

Izvor: mondo.rs