Pročitajte šta vam astrolozi predviđaju za narednu sedmicu …

Ovan

Jako Vam je bila naporna prethodna nedelja. Ova će biti rasterećenija i naći ćete vreme za zabavu. Možda ćete biti pomalo iscrpljeni, ali će se sve promeniti već od polovine nedelje. Konačno nećete biti toliko pod stresom zbog posla i novca, jer vidite kako sve dolazi na svoje mesto.

Vaš vladar Mars prelazi u Strelca, pa ćete se okrenuti zabavi, putovanjima. Spremni ste za zabavu i za avanturu. Ako ste zauzeti, potrudite se da nađete više vremena za partnera i prijatelje. Ako ste slobodni ne propuštajte zanimljive događaje gde možete preko prijatelja upoznati neku zanimljivu osobu.

Bik

Sada ste fokusirani na kontakte, na saradnike, i to baš na one koji su već sarađivali sa Vama. Ovo se naročito odnosi na neke koji su Vam veoma bili značajni u prošlosti. Bitno je da se držite plana rada, da pokušate da svoje ideje pretvorite u delo, da ne čekate na druge. Uzmite stvar u svoje ruke i videćete da ćete lako dobiti podršku drugih. Ako postoji prilika za usavršavanje, sada je vreme za to. Nemojte brinuti previše o novcu, nego probajte da ne ulažete ili trošite ako Vam to nije sada previše hitno. Odložite to za neki bolji period.

Što se ljubavi tiče strastveni ste, ljubomorni i skloni avanturama, naročito ako ste slobodi i idete na neko putovanje.

Blizanci

Ovo je intenzivna nedelja za Vas. Mogući su finansijski problemi i osećate se prilično nesigurno. Vreme je da uvedete promene u posao, da biste mogli da vidite napredak. To bi bilo najbolje da uradite od polovine nedelje. Nema više čekanja. Sve ide sporije nego inače i jako ste napeti. Saradnici nisu od neke pomoći. S obzirom na to da Mars ulazi u Strelca, nervoza se pojačava.

Što se tiče veza, ljubavi, tu je sve u redu. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa osobom koja nije iz Vašeg mesta i koja je jako zabavna i zanimljiva. Budite otvoreni za nove prilike.

Rak

Jako ste napeti zbog posla, naročito na početku nedelje. Imaćete dosta šansi za neke promene na poslu, ali i za početak nekih novih saradnji koje ste odavno planirali. Vaša inicijativa može uroditi plodom, ali je bitno da pre toga napravite plan ostvarenja ideje. Ako morate da pregovarate sa kolegama, partnerima, možda će stvari ići teže nego inače, ali budite uporni. Nemojte se oslanjati na obećanja nekih osoba, nego se držite napismenih odluka na poslu. Sada je vreme za završavanje započetih poslova. Bolja je saradnja sa starijim osobama i ženama.

Sa partnerom ne ulazite u rasprave jer će se to produžiti na celu nedelju, pa nećete moći lako da dođete do dogovora.

Lav

Sada je vreme kada je Sunce u Vodoliji, a to Vama nikako ne odgovara. Napeti ste, ne ide Vam ništa od ruke i imate utisak da Vas niko ne razume. Sada je savršen period za druženje sa prijateljima, partnerom, za izlaske. Najbolje je da pustite da se neke stvari dešavaju, nego da se trudite da se posložite kako mislite da treba. Tokom vikenda ćete se osećati mnogo bolje i rasterećenije.

Ovo je odličan period za bavljenje sportom, bilo kakvom fizičkom aktivnosti, a ako imate decu, bilo bi dobro da im se posvetite tokom vikenda.

Ako ste slobodni, sada je vreme da priđete osobi koja Vam se neko vreme dopada. Pokušajte da se više relaksirate ove nedelje, da ne biste bili napeti.

Devica

Svesni ste da treba da sredite privatni život i da ne možete samo da se posvetite poslu. Komunikativni ste i lako dolazite do dogovora sa kolegama i partnerom. Ako ste slobodni, na putu možete upoznati neku novi osobu.

Ove nedelje su Vam jako bitna pravila, detalji i sve obaveze koje odavno čekaju da budu odrađene će se sada stvoriti ispred Vas. ne odlažite ništa, tako ćete samo sebi napraviti veći problem. Bitno je da imate kontrolu u svim segmentima života, tako ćete uspeti da završite sve obaveze, a da ne zapostavite privatni život. Pomalo ste usporeni jer je Vaš vladar u znaku Jarca, ali to će se uskoro promeniti.

Vaga

Ova nedelja je dobra i optimistična što se tiče Vas. Bitno je da imate pozitivan stav i onda će se sve srediti samo od sebe. Što se tiče dece, porodice i partnera, tu nećete imati nikakav problem, ali izbegavajte nepotrebne troškove. Možda ćete morati da zamenite nešto u kući, bilo da je to nameštaj ili neka tehnika.

Tokom vikenda idite u posetu prijateljima, obiđite neko novo mesto s partnerom i zabavite se.

Osećate se jako dobro posle dužeg vremena i sve Vam ide kako ste zamislili. Partner će biti romantičniji, a slobodni, možete ostvariti novo poznanstvo koje će biti značajno, iako možda dalje od prijateljstva nećete ići.

Škorpija

Tokom radne nedelje ćete biti prilično napeti i moraćete da radite i neke stvari na poslu koje nisu u opisu Vašeg radnog mesta. Komunikacija može biti prilično loša sa drugima, pa bi najbolje bilo da ne pričate drugima šta treba da rade, nego gledajte samo svoja posla. Budite fleksibilni koliko je to moguće.

Što se partnerskih odnosa tiče tu je sve u redu. Lako dolazite do dogovora sa partnerom, a slobodni preko interneta ili prijatelja mogu očekivati poznanstvo. Tokom vikenda idite u šoping, to će Vas oraspoložiti, ako već nemate neku ideju za putovanje.

Strelac

Ove nedelje Vam je bitno partnerstvo, ali možda je partner prilično napet zbog novca. Imajte razumevanja, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, osoba koju dugo znate može Vam priznati svoja osećanja. Mogući su iznenadni troškovi tokom nedelje.

Mars je sada u Vašem znaku gde će biti nekoliko meseci, pa ćete imati više energije koju treba iskoristiti za nove poduhvate na poslu. Dajte sve od sebe i lako ćete zablistati. Željni ste promena.

Jarac

Ova radna nedelja može biti prilično naporna. Pod stresom ste zbog posla i prevelikog broja obaveza. Bitno je da sve radite na vreme. Organizacija će srediti sve. Iako drugi mogu biti pomalo idealistički nastrojeni, nemojte obraćati pažnju na druge, Vi budite realni. To će Vam pomoći da ostanete stabilni.

Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Sada je dobro da prekinete sa starim modelima ponašanja i da se posvetite novim ljudima, novim saradnicima. Od srede će postojati mogućnost za neke veće promene na poslu.

Tokom vikenda provedite neko vreme sami, prijaće Vam.

Vodolija

Sunce i Venera su u Vašem znaku, pa se osećate sjajno tokom nedelje. Dobijate komplimente sa svih strana i sve Vam ide od ruke. Želite da imate odličan odnos a saradnicima, pa se trudite da odradite i više nego što treba na poslu. Možda ne treba da trošite toliko energije na to. Prijatelji mogu biti od pomoći što se tiče stresa na radnom mestu – mogu dati neki dobar savet kako da ga izbegnete, pa popričajte sa njima.

Romantični ste i zadovoljni u vezi. Tokom vikenda se opustite i zaboravite na obaveze, tako ćete smanjiti stres ove nedelje.

Ribe

Ove nedelje prolazite kroz jedan malo teži period. Nervirate se što sve ide sporije nego inače, a navikli ste da sve ide mnogo lakše. Imate podršku saradnika i prijatelja u svemu što radite, naročito ako su starije osobe od Vas u pitanju.

Mogući su nesporazumi sa partnerom. Nemojte biti tvrdoglavi da ne biste napravili još veći problem. Slobodni, neka osoba koju znate dugo Vas može kontaktirati. Iskoristite šanse za nove poslovne prilike, naročito ako imaju veze sa putovanjima, drugim gradom ili strancima.

 

Izvor: mondo.rs