Pročitajte šta vam astrolozi predviđaju za narednu sedmicu.

OVAN

Za vas je ovaj period odlično postavljen – pun sreće i prosperiteta! Možete da očekujete sjajne poslovne rezultate. Emotivno možete biti nezadovoljno ako ste sa Ribom, u suprotnom – sjajno stanje. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete bilo kakve probleme. Puni ste pozitivne energije i dobrog raspoloženja, a telo vam je jako i zdravo!

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas veliki napredak. Izbegavajte saradnju sa Škorpijom. Emotivno su vam naglašene pojačane strasti i potreba za avanturama. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme vezane za cirkulaciju, krvotok, predeo nogu, kao i za osetljiv nervni sistem. Moguće su upale mišića nakon treninga.

BLIZANCI

Planiranje putovanja pričinjava vam zadovoljstvo, a i sam put vam može biti od velike koristi. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete komunikaciju sa jednom posebnom osobom. Zdravstveni problemi vam sada mogu biti usmereni na otežano disanje, probleme sa plućima, sinusima, respiratornim organima, pa posetite lekara radi kontrole.

RAK

Pred vama je odlična faza za polje zarade, imaćete značajno finansijsko poboljšanje. Na polju ljubavi uživate sa svojim partnerom, pogotovo ako on pripada vatrenom znaku. Kada je u pitanju zdravlje, ne očekuju vas tegobe ni problemi. U odličnoj se fazi nalazite i imate utisak da se nikada niste bolje osećali. Prija vam fizička aktivnost i da budete što više napolju.

LAV

Odlučno ali sporo sprovodite u delo ono što ste naumili na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, može da se kaže da su emocije potpuno obuzele vaše celo biće i telo. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za malaksalost, vrtoglavicu, nizak pritisak, glavobolju, probleme sa očima i vidom, pa budite sada oprezni.

DEVICA

Možete da očekujete da će vas sreća poslužiti na poslovnom planu, pogotovo ako sarađujete sa Lavom ili Ovnom. Na polju ljubavi vas očekuje manji sukob sa partnerom, ali i slatko pomirenje nakon toga. Kada je u pitanju zdravlje, najpre povedite računa o bubrezima, urogenitalnom traktu, ali takođe pazite i da ne unosite veće količine alkohola ili lekova.

VAGA

Ukoliko ste u potrazi za poslom, neka muška osoba može vam pomoći da dođete do novog radnog mesta. Na polju ljubavi vas očekuje veoma uzbudljiva situacija sa jednom posebnom osobom. Kada se radi o zdravlju, treba da budete posebno opretni jer vam ovaj period nije dobar. Imunitet vam je oslabljen, a mogući su i brojni problemi sa krvnom slikom.

ŠKORPIJA

Puni ste pozitivne energije i posao vam pričinjava i zadovoljstvo. Očekuje vas značajno unapređenje! Ljubavna situacija je odlična ako planirate brak ili zajednicu. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate preterano značajne tegobe. Jedino što vam može stvarati manje poteškoće jesu problemi sa leđima i kičmom, skloni ste tome da budete veoma ukočeni.

STRELAC

Ukoliko se maksimalno budete posvetili ostvarenju poslovnih ciljeva, ostvarićete značajan pomak. Na ljubavnom planu očekuje vas veoma lepa situacija za nova poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti skloni problemima sa upalama, povredama, povišenom temperaturom. Čuvajte noge i kolena. Pazite se padova.

JARAC

Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete neki dobitak, nasledstvo ili pomoć oko finansija. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva situacija sa nekom osobom koja nije sasvim slobodna. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za poroke, ili nezdrav način života. Jetra i debelo crevo vam mogu biti na neki način ugroženi. Pazite na sebe.

VODOLIJA

Pred vama je odlična faza za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Ljubavna veza u koju ćete sada ući može da bude trajna i stabilna na duže staze. Pred vama je odličan period da se rešite nekih zdravstvenih tegoba, pa zato pravac kod lekara. Ukoliko imate probleme sa alergijama ili osetljivom kožom, ova faza može da vam bude prilično teška.

RIBE

Očekuje vas neka lepa vest po pitanju posla. Nećete biti ni zabrinuti ni opterećeni. Na ljubavnom planu vas očekuje stabilna situacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogu vam se vratiti neki hronični problemi ili tegobe od ranije, a pogotovo pazite na hormone, štitnu žlezdu, ali i na žuč i želudac koji vam mogu sada biti prilično osetljivi.

Izvor: krstarica.com