Saznajte šta vam predviđaju astrolozi u predstojećoj sedmici.

Ovan

Novi poslovni preokreti i dešavanja koja vas očekuju najviše zavise od vas i vaših odluka. Na polju ljubavi očekuje vas veoma promenljivo stanje, preuzmite inicijativu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa migrenom, glavoboljom, očima, krvnim pritiskom, stresom, nesanicom i nervozom. Obratite se vašem lekaru.

Bik

Sredinom nedelje vas očekuju važna dešavanja na polju posla, do tada je stanje nedefinisano. Kada je u pitanju ljubav, u ovom periodu možete biti skloni pogrešnim odlukama. Na polju zdravlja očekuje vas nestabilno stanje, problemi sa cirkulacijom, umorom, neredovnim spavanjem, stresom, depresijom, ali i sa niskim pritiskom i stanjem bezvoljnosti.

Blizanci

Pomoć od saradnika očekujete, ali nemojte se oslanjati na druge više nego na sebe. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv flert sa nekim pripadnikom vatrenog znaka. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa grčevima u mišićima, nervnim sistemom, krvotokom, srcem, kao i tegobe vezane za nožne zglobove i noge generalno.

Rak

Maksimalno ste aktivni na poslovnom planu i spremni ste da pokažete svoju dominaciju na ovom polju. Emotivno ste željni promena i u vama kuljaju strasti. Na polju zdravlja možete da očekujete probleme sa povišenim krvnim pritiskom, srcem, predelom grudnog koša, ali i sa kičmom, leđima, upalama bolnim stanjima, a moguća je i povišena temperatura.

Lav

Očekuje vas ponuda za posao u inostranstvu ili pozitivna saradnja sa nekom drugom državom. Na polju ljubavi ste spemni za nova dešavanja i razne avanture. Kada je u pitanju zdravlje, osećate se generalno dobro, imate mnogo energije. Odlično ste raspoloženi, prija vam vežbanje i veća fizička aktivnost i generalno vas prati sreća na svim poljima ove nedelje.

Devica

Moguće je manje poboljšanje na polju finansija koje će vam biti prilično značajno. Kada je u pitanju ljubav, imate neke skrivene planove ili vam se dopada neko zauzet. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Potrudite se da vodite računa o sebi, da izbegavate alkohol, cigarete, opijate ili unos lekova koji nisu po savetu lekara.

Vaga

Ukoliko sklopite novo poslovno partnerstvo, osoba koja je vaš saradnik može postati malo naporna. Na polju ljubavi vas očekuju lepi i strastveni trenuci sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, možete imati manje tegobe i hronične smetnje vezane za kožu, iritacije, suvoću, osetljivost – pa se na vreme posavetujte sa dermatologom.

Škorpija

Posvećenost poslu vas ne opterećuje, osećate se dobro kada ste korisni i kada ste u pokretu. Kada je u pitanju ljubav, niste preterano posvećeni partneru tokom ove nedelje. Na polju zdravlja su mogući manji problemi. Moguć je oslabljen imunitet, nešto lošija krvna slika, problemi povezani sa metabolizmom, nedostatak nekih vitamina i minerala u organizmu.

Strelac

Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće na poslovnom planu tokom ove nedelje. Na polju ljubavi vas očekuje avantura koja će vas ostaviti bez daha. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa srcem ako ste već imali takve tegobe pa vodite računa i redovno uzimajte terapiju. Ako niste imali srčane tegobe, povoljan vam je period.

Jarac

Moguće je da imate brojne nesigurnosti koje se vezuju za vaše polje posla i nove odluke. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas nepovoljna situacija i svađe sa partnerom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa donjim stomakom, bešikom, jajnicima kod ženskih pripadnika znaka, a kod muških Jarčeva je naglašena loša probava i usporeno varenje.

Vodolija

Posao vam ide solidno, ali vi duboko u sebi priželjkujete neke promene na ovom polju. Na polju ljubavi imate osećaj nestrpljenja, moguće je da čekate partnerov korak ka vama. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas virsune infekcije disajnih puteva, problemi sa kijanjem, kašljanjem, tegobe vezane za prehladu, grip i slična stanja.

Ribe

Očekuje vas značajno poboljšanje finansija, pa ćete imati razlog za radovanje. Kada je u pitanju ljubav, nemate nikakve probleme, odnos sa voljenom osobom je stabilan. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bolnim grlom, krajnicima, nadraženim ždrelom i sluzokožom. Zubi bi takođe mogli da vam budu osetljivi pa na vreme posetite stomatologa.

 

Izvor: Krstarica.com