Saznajte šta vam zvijezde predviđaju u sedmici koja je pred nama.

ovan2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust
Očekujte niz promena na poslu i dolazak novih saradnika. Početkom sedmice gotovo sav teret pašće na vaša leđa jer ste se pomalo ulenjili pa će nadređeni pokušati da vas podstaknu na rad tako što će vas prebukirati i preopteretiti. Vaša volja i snaga su ključni element uspeha tako da ćete se lagano nositi sa svim obavezama i pritiskom, za vas puno posla ne predstavlja dramu. Sa napetošću se nosite lako i bez tenzija. Finansijska  situacija je malo lošija jer ste se na odmoru opustili i potrošili gotovo svu ušteđevinu. Očekujte novčanu pomoć od najbližih članova porodice ili partnera. Biće spremni da vam pomognu u svakom  trenutku kako se ne biste dodatno opterećivali neplaćenim računima. Zauzeti će proći kroz malo turbulentniji period, pa je moguće zahlađenje odnosa, a i povremeno ćete se osećati neshvaćeno i zanemareno. Slobodni imaju šansu da preko sardnika upoznaju srodnu dušu koja će ih opčiniti harizmom i iskrenošću.bik1111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Prethodan period bio je prekretnica u vašem poslovanju i iz grešaka izvukli ste pouke. Izvesnim poslovnim izazovima niste bili dorasli, ali to vas nije poljuljalo, iz poraza ste izašli jači nego ikada. Vaša čvrsta uverenja da ste na pravom putu ne može ništa da poljulja. Vaše ideje su dobre i saradnici će ih zdušno prihvatiti i u relativno kratkom periodu opet ćete zablistati punim sjajem što će uvećati vaš osećaj zadovoljstva. Ova sedmica biće obeležena i izdacima jer ste planirali da dragu osobu i prijatelje iznenadite skupim poklonima. Zauzeti će osetiti olakšanje, a iskreni razgovori sa partnerom učiniće vašu vezu još jačom i stabilnijom. Imali ste period kada ste se osećali kao da u vezi manjka poštovanja i iskrenosti, ali na svu sreću, taj period je iza vas. I sami ste dosta opušteniji i veseliji. Slobodni Bikovi obnoviće vezu sa nekim iz prošlosti, jer vatra se nije potpuno ugasila.

blizanci2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Vaša nedelja biće obeležena radom, radom i samo radom. Nemate vremena da se posvetite partneru i porodici. Trenutno vam je jedino bitno da zaradite što više novca i da napredujete visoko u hijerarhiji. Liderstvo vam ide od ruke i spremni ste privatan život u potpunosti da podredite poslu kako bi ste se domogli šefovske pozicije i dobre zarade. Vašu želju za uspehom ne može ništa da ugrozi, kad imate cilj ostvarićete ga po svaku cenu. Zauzeti će imati podršku sa svih strana da ostvare uspeh, jer je i partner ambiciozan kao i vi. Vaša veza je stabilna i jaka poput stene i gotovo ništa ne može da naruši odnos koji je jak. Slobodni se premišljaju, vagaju i nisu sigurni koji udvarač bi bio “onaj pravi” jer ste predmet požude i potencijalni partneri se takmiče ko će dobiti vašu naklonost i zainteresovati vas. Krajnji izbor biće osoba koja je materijalno situirana jer vi volite osobe koje su bogate i uspešne.

 

rak211111111 1 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Izbegavajte konflikte, svađe i razmirice jer ste negativno naelektrisani. Već duže vreme neko od saradnika pokušava da vas sabotira i diskredituje, a vi kao agent tumarate po kancelariji tražeći izdajicu. Vaše negatvno raspoloženje je itekako primetno, pa ljudi u vašoj blizini se osećaju kao da su razapeti na stubu srama. Često ih kritikujete i omalovažavate. Strpite se i budite lukavi, samo na taj način ćete prevazići krizu. U emotivnom životu slobodnima sve deluje crno i bez nade. Digli ste ruke od pronalaska idealne polovine pa osećate da ljubav nije za vas. Razlog zašto ste sami jesu vaša impulsivnost i što ste drski prema potencijalnim udvaračima. Zauzeti traže dlaku u jajetu i zbog najmanje sitnice načisto odlepe. Uzrok ste svih svađa i netrpeljivosti. Ova nedelja biće vam obeležena negativnim osećanjima.

lav2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Za Lavove ovo će biti odličan period da napreduju i zarade veće količine novca. Ne odbijajte ni jedan posao i budite pažljivi prilikom potpisivanja dokumenata. Posebno povoljan period smeši se onima koji se bave preduzetništvom i nalaze se na visokim pozicijama. Očekujte saradnju sa strancima i velika ulaganja sa strane u vašu firmu. Jedino što će vas mučiti jeste povremena iscrpljenost i neodstatak sna, jer volite da budete svuda i ni jedan događaj ne propuštate. Zauzeti daće sve od sebe da vezu dovedu u red i biće glavni inicijatori mira i stabilnosti. Izbegavajte sukobe i trudite se da čujete argumente voljene osobe. Slobodni će se više posvetiti poslu i zabavi. Trenutno niste za vezu. Uživate u slobodi i poslu.

devica2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Bićete isprovocirani na poslu, a to je jedan od razloga zašto ćete početi da razmišljate da promenite radno okruženje. Nije da se ne turdite, ali vam je dosadilo da večito vi ispravljate krive Drine i vadite tuđe fleke. Radite za troje, pretrpani ste poslom, a to kao da niko ne vidi. Ulje na vatru dodaće i neki zlobni komentar vezano za vaše ponašanje i obraćanje saradnicima. Pokušajte da na situaciju odreagujete smireno i kao da vas ne dotiče šta neko kaže jer u suprotnom ćete doći u situaciju da se žestoko obračunate sa dotičnom osobom. Partner vas voli i ceni, vaša ljubav je kao iz filma. On vam je uteha i najveća podrška. Slobodnim Devicama udvaraće se zauzeti, a vi nikako ne želite da se uplićete u ljubavne trouglove.

vaga2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Još uvek nije vreme da reagujete šta god da se dešavalo na poslovnoj sceni. Radite svoj posao, ćutite i ne mešajte se u tuđe odluke. Iako je nezadovoljstvo prisutno na poslu i svi se vama žale, jednostavno odmahnite rukom i izvršavajte svoje obaveze bez pogovora. Za vikend ćete se malo opustiti, odmoriti i rešiti napetosti. Zauzete Vage imaće osećaj da je partneru stalo, da se trudi na sve načine da vas odobrovolji. Cenićete trud voljene osobe i obasipaćete je poljupcima i nežnostima. Slobodni privlače osobe koje su energične i pravi avanturisti. Moguć je početak uzbudljive veze sa osobom rođenom u znaku Lava.

skorpija2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Dani na poslu vam prolaze u monotoniji i dosadi. Ali već sredinom sedmice vratićete se u život, naboj energije i pozitivan stav učiniće da se posvetite konkretnije izvršenju zadataka i postizanju ciljeva. Počinju i da se realizuju neki projekti koji su čekali bolja vremena. Prijaće vam razgovori i druženje sa kolegama. Verujete im i imate odličnu komunikaciju sa svima. I osobe na položaju zadovoljne su vašim radom i rezultatima, tako da očekujte pohvale i nagrade. Slobodne Škorpije započeće vezu na poslu, ali će je kriti od kolega. Ne volite da vam se niko meša u ljubavni život. Zauzeti pripadnici ovog znaka uživaće u romantičnim trenucima i putovanju. Očekujte da vam partner priredi iznenađenje i odvede vas na destinaciju o kojoj već duže vreme maštate.

strelac2111111111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Vama je u životu zabavno i smehom se borite protiv stresa. Ne dozvolite da vam teška situacija na poslu poremeti dobro raspoloženje. Trenutno se nalazite u fazi kada vas nadređeni kritikuju i osporavaju vaš trud. Umete da zabušavate i ne izvršavate obaveze u roku, a to šefovi itekako primećuju. Na svu sreću, imate keca u rukavu i plan za sve, tako da ćete dodatno zarađivati honorarnim poslom. Ludujete i nemate nameru da se vežete, za vas je veza poput robije. Postavite granice u svom ponašanju, jer ste ponekad i previše bahati i umete da povredite osobe kojima se sviđate i koje vas simpatišu. Zauzeti će se ponašati detinjasto i partnera će staviti u drugi plan. Izlasci i prijatelji su nešto što vas trenutno najviše ispunjava.

 

jarac2111112111 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust
Vaše ambicije se bude, a maksimalno zalaganje biće vidljivo krajem nedelje. Smeši vam se napredak i povoljan finansijski period. Mnogi će razmišljati o ulaganju u nekretnine i da se bave ugostiteljstvom. Srdačni ste, uvek nasmejani i puni elana, tako da vam ovakvi poslovi itekako leže. U pregovorima ste jasni i konkretni i ne date da vas  niko obmane i sputa. Jasno stavljate do znanja šta hoćete i nema vrdanja. Nastavite tako jer ako sada ne iskoristite povoljan period načekaćete se do sledeće povoljne prilike. Zauzeti Jarčevi osećaju unutrašnju tenziju i često se rasplaču. Boli vas svaka negativna konstatacija i kritika. Umete da budete vrlo tvrdoglavi i teški, pa vas partner često grdi i ignoriše. Opustite se i ne dramite jer nema razloga da sumnjate u partnerovu naklonost. Slobodni će uploviti u vezu sa osobom rođenom u vodenom znaku (Rak, Vodolija ili Ribe).vodolija2111114211 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Sve do kraja sedmice mučiće vas loša komunikacija sa kolegama i manjak samopouzdanja. Dodatno ste preopterećeni izdacima vezanim za renoviranje doma i neplaniranim troškovima. Poslovi se nagomilavaju, vama se ne radi, a bićete i razdražljivi i konfliktni. Loša energija na poslu odraziće se i na vaš emotivni život. Razmirice sa partnerom dostići će vrhunac, tako da birajte reči, da vas voljena osoba ne bi oterala od sebe. Slobodne će zainteresovati neko ko se bavi umetnošću.

 

ribe2111112211 Nedeljni horoskop: 22. avgust  29. avgust

Optimizam je vaše glavno oružje i vi svaki problem gledate sa pozitivne strane. Kolege vam daju vetar u leđa da se izborite za napredak i povoljniji položaj na poslu. Očekuje vas mirniji period, period nemira i tenzija je iza vas. Prestanite da preispitujete sebe i svoje mogućnosti, vi ste vredna i radna osoba i uspeh vam je na dohvat ruke. Maksimalno ste se usavršili i nema izazova koji niste stavljen pred vas, a vi ste ga stoički podneli i izvršili. Zauzeti će poželeti da vezu dovedu na viši nivo i da zasnuju brak i porodicu. Sigurni ste u partnerove kvalitete, pa je ovakva odluka logičan izbor. Slobodne Ribe mogu tokom vikenda da upoznaju nekoga ko je vezan za inostranstvo, često putuje i svakako je školovan kao i ostvaren. Prijatno će vas iznenaditi.

 

Izvor: Wannabe magazin / Fotografije: huffingtonpost.com