Pogledajte jesu li vam zvijezde naklonjene sledeće sedmice.

 

Ovan

Idite sa partnerom na neki put. Imate višak energije i samopouzdanja i to pozitivno utiče na ljubavni život. Ova nedelja je idealna za flert i romantiku, naročito ako ste na nekom putu.

Sunce je i dalje u Vašem znaku pa možete imati više energije i samopouzdanja. Motivisani ste za rad.

Bik

Ove nedelje ćete biti pozitivniji i bolje raspoloženi. Vaš vladar Venera, je i dalje u Ribama. To znači da i ove nedelje imate šansu da popravite odnos sa partnerom, da budete romantičniji. Recite šta Vam se ne dopada u odnosu da bi se stanje popravilo.

Moguć priliv novca ove nedelje.

Blizanci

Ove nedelje će biti naglašeno polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite unapređivanju odnosa sa drugima. Neki stari saradnici se mogu vratiti i imaćete bolju saradnju sada.

U ljubavi se ne vraćajte na stare priče. Slobodni, dobićete dobre vesti u vezi sa osobom koja Vam se dopada.

Rak

Lako ćete se dogovoriti sa svima. Sunce u polju posla znači da će Vam biti od pomoći nadređeni ili saradnici. Možete se osloniti na druge ljude.

Potrudite se da obavite ozbiljan razgovor sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost pojavljivanja neke nove osobe na putovanju. Pomalo ste napeti i ne možete da postignete baš sve u zadatom roku.

Lav

Moguć flert sa nekom jako zanimljivom osobom, ali postoji mogućnost da nije baš to osoba za ozbiljnu vezu. Zauzeti, fokusirani ste na porodicu i partnera, a posao je na poslednjem mjestu. Razmislite dobro šta radite.

Više će Vam biti važni zabava i druženje. Ipak, ne zapostavljajte obaveze jer neće svi moći da budu tolerantni prema Vama, kao što ste navikli.

Djevica

Ove nedelje ste posvećeni porodici. Provedite više vremena kod kuće. Popričajte sa osobom koja Vam se dopada. Venera podržava dobre i pozitivne odnose. Romantični ste.

Pomalo ste usporeni na poslu, treba Vam motivacija. Moguća je glavobolja.

Vaga

Privatnost mora da Vam bude na prvom mjestu ove nedelje. Neke osobe koje su bliske mogu pokušati da upropaste odnos sa partnerom. Ne dozvolite da se neko miješa u odnos.

Imate odličnu komunikaciju sa kolegama. Možete ove nedelje ostvariti dobru saradnju sa svima. Bićete veoma uspješni na kraju nedelje u svemu.

Škorpija

Sve Vam cvjeta u ljubavi. Strast i pojačana osjećanja su bitne stavke za dobro raspoloženje, tako da nemate razlog da se brinete što se tiče ove oblasti.

Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa prijateljima jer je moguće neko poznanstvo.

Bićete prezadovoljni novčanom situacijom ove nedelje. Pošto Jupiter kreće retrogradno, možete čak naplatiti neke dugove ili dobiti novac koji očekujete odavno. Idite na neki put, to će Vas oraspoložiti.

Striijelac

Pokažite partneru osjećanja, nemojte kriti šta osjećate. Poradite na komunikaciji. Pasivniji ste nego inače. Još ove nedelje stvari neće biti jasne, ali od kraja nedelje će osjećanja Vama biti jasna. Odlučićete se za osobu koja Vas čini srećnom i sa kojom možete negde putovati.

Na poslu sve ide kako treba, samo bi bilo dobro da štedite novac.

Jarac

Što se tiče ljubavi, otvorite se partneru, ne skrivajte svoja osjećanja. Slobodni, nećete želeti da menjate status.

Niste zadovoljni uspjehom na poslu. Potrudite se da date sve od sebe, a sreća će Vam biti potrebna. Pokušajte da odradite sve detaljno sami, tako je najbolje.

Bavite se sportom. Imate višak energije.

Vodolija

Dobro se organizujte da ne bi Vaša veza trpela. Tako ćete zadržati naklonost i povjerenje partnera. Preko interneta se možete upoznati sa nekom osobom ili preko posla, ali razmislite da li je to dobro i važno sada ili je samo nešto prolazno. Ne ulazite u avanture.

Imate dosta posla. Priliv novca je očekivan i nećete imati probleme.

Ribe

Zauzeti mogu da provedu više vremena sa partnerom. Slobodni. možete upoznati neku zanimljivu osobu sa kojom ćete imati dobru komunikaciju, ali ćete biti romantičniji.

Na poslu je sve idealno i prezadovoljni ste. Zabavite se sa prijateljima i izlazite više. Naglašeno je polje prijateljstava i kontakata sa drugima.

Izvor: Mondo.rs