Pročitajte nedeljni horoskop za sedmicu koja je pred nama.

Ovan

Može se javiti neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali neku zanimljivu priču, možda flert. To treba da ostane na tome.

Ako ste hteli da radite neki posao odavno, a sada postoji ponuda za to. Prihvatite svaku ponudu od ranije jer će biti jako dobra odluka za Vas.

Bik

Posvetićete se poslu i drugima. Moguć je iznenadni kraći put.

Bićete komunikativni, ali moguće su rasprave sa članovima porodice. Spustite ton, budite staloženi, jer nećete lako doći do dogovora. Potrebno je da imate strpljenje.

Priliv novca je očekivan.

Blizanci

Nećete se osećati baš sjajno ove nedelje. Izbegavajte ljude koji Vam se ne dopadaju, a pokušajte da se suzdržite od toga da kažete svakom šta mislite.

Ako budete smireni imaćete bolju situaciju na poslu. Ne pravite sebi probleme, jer će biti bolja situacija već od sledeće nedelje.

Rak

Posvetićete se poslu. Veoma ste romantični. Brinete o novcu.

Odlučićete da završite neke obaveze koje odavno odlažete. Ne možete to više da radite, bilo da imate privatni problem ili ste napeti zbog posla.

Konačno je pritisak popustio i možete da mislite kako da poboljšate finansije. Budite uporni.

Lav

Merkur je u Vašem znaku, ali kreće retro i jako je zanimljivo da ćete biti komunikativniji. Ipak, bavite se sportom, da biste potrošili višak energije.

Ne pričajte sve drugima o privatnom životu. Teško Vam je da ne budete direktni prema drugima, ali to uradite za svoje dobro.

Uradite nešto za sebe što odavno želite i bićete sigurno bolje.

Djevica

Vaš vladar Merkur je retrogradan. Dosta razmišljate da li možete neke stvari da uradite drugačije, šta treba da završite.

Brinete se i oko odnosa sa drugima. Ipak, uvidećete da ste zadovoljni sobom i imate prijatelje i divne ljude oko sebe.

Ne trošite previše novca da biste nadoknadili loše raspoloženje. Budite umereni u kupovini.

Vaga

Možete se videti sa starim prijateljima. Ne morate svakom da kažete šta mislite. Napravite komppromis. Možete provesti lepo vreme u nečijem društvu. Prijatelji i saradnici mogu da Vam pomognu u svemu.

Nervoza je prisutna do srede, a onda ćete imati priliv novca. VIkend će biti prilično pozitivan za Vas. Uživajte sa dragim osobama.

Škorpija

Brinete se da li ste na pravom putu. Želite da popričate sa nekim o tome da li je vreme za promene.

Ako ste i pre želeli promene, vreme jeste onda za to.

Smanjite sebi stres. Bavite se ljubavlju, zdravljem i prijateljima. Gledajte kako da napravite balans, iako nije lako.

Strijelac

Razgovori koje ste odlagali sa partnerom moraju biti primarni. Pokušajte da se dogovorite. Bićete strastveni i romantični, pa ne dozvolite da loša komunikacija upropasti ovu nedelju.

Ovo je vrlo dinamična nedelja. Probajte da ostanete pozitivni.

Kada se ne osećate dobro, možete napraviti sebi problem ili jednostavno nemate fokus za posao. Nije vreme za novu saradnju.

Jarac

Imaćete pomoć na poslu. Možete se družiti sa prijateljima. Dobro se osećate.

Nemojte drugima pozajmljivati novac i biće sve u redu. Ipak, platite račune na vreme. Izbegavajte kupovinu tehnike, jer Vam to neće biti isplativo.

Vodolija

Sve što ste ispričali partneru prošle nedelje je sada važno. Počinje da Vas opterećuje sve što ste rekli i što Vas stresira svakog dana.

Ne prenosite stres na partnera sa posla. Imajte strpljenja i razumevanja za tuđe probleme i prilagodite se.

Potrebno Vam je više vremena za sebe.

Ribe

Nisu toliko loše promene koje se dešavaju na poslu. Budite kreativni i imajte dobar odnos sa drugima. Jako je važno da budete prodorni, ali i prijatni prema svima, da biste što više stvari uradili.

Trudićete se, ali neka Vas ne obeshrabri situacija koja je statična na poslu.

Napravite vreme za partnera i za ljubav, ako ste slobodni. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza.

Izvor: Mondo.rs