Pročitajte hoće li vam zvijezde biti naklonjene ove sedmice koja je pred nama.

Ovan

U prvoj polovini nedelje će prijatelji biti od pomoći. Bićete komunikativniji nego inače. Završavajte šta imate na poslu, a u drugoj polovini nedelje se posvetite porodici. Pad energije ćete osetiti tek krajem nedelje. Stari projekti opet postaju aktuelni, pa neke stvari koje ste pre radili sada opet možete da radite.

Bik

Imate probleme na poslu. Najbitnije je da se sve privede kraju. Ne nervirajte se previše, nego dajte sve od sebe da što pre počnete da radite na novim zadacima. Prijatelji mogu biti dosta od pomoći u drugoj polovini nedelje. Mogući su problemi sa zdravljem zbog stresa oko posla.

Blizanci

Brzopleti ste, zato pazite šta kome pričate. Ove nedelje ćete biti baš napeti. Vreme je za završavanje obaveza. Pazite da ne uvredite partnera brzopletošću i kritikom. Družite se više. Bićete osetljiviji od srede, pa ne shvatajte sve komentare na svoj rad lično.

Pokušajte da povećate fokus na probleme na poslu. Gledajte da što pre završite sve što Vas nervira i da ne unosite previše emocije u posao. Možda ćete se nervirati više nego inače. Potrudite se da se usmerite na prijatelje i na saradnike ako Vam je pomoć potrebna. Kompromis je najbitniji ove nedelje. Neće Vam svi biti od pomoći, ali možete dosta stvari da uradite sami.

Lav

Veoma ste dobro raspoloženi i romantični na početku nedelje. Preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu. Ako niste slobodni, potrebno je da ne zapostavljate prijatelje, a ne samo da se zatvorite sa partnerom i da upadnete u kolotečinu. Potrebno Vam je više slobodnog vremena.

Devica

Potrudite se da ne preuzimate na sebe previše obaveza. Mnoge stvari zavise od drugih. Ne planirajte previše, nego radite sve po malo. Nije ovo neka idealna nedelja za priliv novca, više je za trošenje i ulaganje. To će se uskoro promeniti. Ovo je nedelja za nove projekte.

Vaga

Ne prenosite stres sa posla na privatni život. Ako imate vremena, idite na neki kraći put. Tamo možete upoznati neku zanimljivu osobu, a možete ići na put sa partnerom. Pod stresom ste, treba Vam razbibriga. Napeti ste zbog previše obaveza.

Škorpija

Pazite kako trošite novac. Brzo sve zaradite i brzo trošite, a to nije dobro ove nedelje. Imate previše obaveza ove nedelje. Moguća je glavobolja zbog stresa. Ne odustajte od planova. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu novu osobu. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Strelac

Dosta novih poznanstava možete imati, nove stvari se dešavaju. Prva polovina nedelje je dobra za nove stvari u ljubavi. Oni koji su u dugim vezama će obnoviti strast. Aktivni ste i  sve ide kako treba na poslu. Imate višak energije. Ovo je dobra nedelja za Vas. Nedostaje Vam druženje i porodica.

Jarac

Nervozni ste jer nemate previše vremena za uživanje i odmor.
S druge strane, jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno ste sigurni da sve ide kako treba. Druga polovina nedelje je bolja za saradnju. Pazite se u saobraćaju malo više i pazite gde ostavljate dokumenta.

Vodolija

Previše pažnje pridajete mišljenju ljudi koji Vam nisu bitni. Gledajte sebe. Nemojte da ulazite u bespotrebne rasprave. U drugoj polovini nedelje popričajte sa partnerom o svemu što Vam ne odgovara. Strasti su bitne ove nedelje. Romantični ste. Slobodni, moguća je avantura.

Ribe

Novi poslovi se otvaraju, nove šanse ćete imati da započnete šta god poželite. Iskoristite dobre aspekte za posao. Uložite novac u neki novi posao, to je dobra odluka. Mogući su manji nesporazumi s partnerom, ali će se to razrešiti lako, samo budite strpljivi. Od sredine nedelje ćete se okrenuti zabavi, razonodi, neće posao biti toliko bitan.

 

Izvor: Mondo.ba