Pročitajte šta Vam to zvijezde spremaju za sedmicu koja je pred nama.

Ovan

Venera je u Vašem polju ljubavi i donosi Vam poboljšanje odnosa sa partnerom. Slobodni, konačno ćete naći neku osobu. Zauzeti, trebalo bi da poboljšate komunikaciju, a ne da energiju trošite na rasprave sa partnerom. Pravite kompromis.

Ne primajte svaku kritiku previše lično, ove nedelje je vreme za završavanje obaveza.

Bik

Partner je romantičan i strastven. Vama prija pažnja ali nemojte da se opterećujete previše poslom i da zapostavljate privatni život.

Na poslu može oko svega da Vam pomogne neka ženska osoba.Ovo je uspešna nedelja. Odlično se osećate. Lako sarađujete sa svima.

Blizanci

Veoma ste srećni i zadovoljni. Nema više opterećenja koje ste imali iz prošlosti. Pravite kompromis sa partnerom. Moguće je neko novo poznanstvo.

Na poslu sve ide lakše nego inače, ali morate da budete detaljni. Izvesne su rasprave sa saradnicima, pa gledajte da odradite svoje obaveze prvo.

Rak

Moguće je novo poznanstvo na putu ili na nekom mestu za zabavu. Nemojte da odbijate dobre prilike za ljubav. Skloni ste kompromisu.

Ne osećate se baš najbolje i nemate volju za rad. Ipak, potražite pomoć kolega da biste sve uradili u zadatom roku.

Lav

Moguća je nova saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Komunikacija je odlična sa svima. Gledajte širu sliku. Pričljivi ste, ali bi trebalo da budete ipak diskretni.

Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi ne želite ništa da menjate. Ako ste slobodni, na nekom putovanju je moguće poznanstvo.

Djevica

Ove nedelje možete da očekujete veći uspeh na poslu. Priliv novca je povećan, a osećate se odlično. Dajte sve od sebe da izađete u susret drugima.

Što se ljubavi tiče, preko posla je moguće poznanstvo. Ako ste zauzeti, potrudite se da ugodite partneru i da ga iznenadite.

Vaga

Zauzeti, pokušajte da radite nešto novo, da Vam ne bi bilo monotono u vezi. Poradite na strasti. Što se tiče veze, i ove nedelje ćete biti skloni flertu.

Na poslu je sve kako treba, samo je bitno da završavate obaveze, da ništa ne započinjete. Možda nećete imati volju tokom nedelje za sve obaveze koje Vas čekaju.

Škorpija

Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Nemate ni motivaciju za rad. Prijatelji i partner mogu da Vas motivišu.

Ono što je bitno da je ipak ova nedelja dobra za nove početke. Bitno je da budete odgovorniji prema novcu. Ne trošite novac na stvari koje Vam nisu potrebne.

Zauzeti, sve ide kako treba. Romantični ste. Venera u polju prijateljstava i zabave Vas čini srećnim.

Potrudite se da se usredsredite na druženje i planove. Fokusirajte se na stvari koje odavno planirate. Moguće je vraćanje neke bivše ljubavi, ali to će biti samo kratkog daha.

Dajte svoj maksimum na poslu.

Jarac

Lako Vam sve ide. Konačno završavate poslove sa manje poteškoća. Ne nervirajte se ako morate sve sami, možda je tako i bolje. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Dajte sve od sebe da se potrudite da napravite kompromis na poslu.

Što se ljubavi tiče, nema promena. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Vodolija

Ove nedelje ćete osetiti olakšanje i sreću u ljubavi. Konačno sve ide kako ste zamislili. Pravite kompromis sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća su neka poznanstva koja mogu da budu zanimljiva.

Što se posla tiče, moguć je napredak. Potrudite se da ne zapostavljate obaveze zbog privatnog života.

Ribe

Pozitivni ste i lako se dogovarate sa drugima oko svega. Priliv novca je očekivan, ali dosta novca i trošite. Pokušajte da budete racionalni. Na poslu mogu da traže drugi od Vas da budete detaljniji. Nemojte da se nervirate ako sve nije kako ste zamislili. Potrudite se da se fokusirate na dobre strane Vaše profesije.

Partner može da bude pomalo napet. Ako ste slobodni, sada nije vreme za nove ljubavi.

Izvor: Mondo.rs