Pogledajte da li su vam zvijezde naklonjene sledeće sedmice.

Ovan

Sve će Vam malo ići sporije u vezi sa završavanjem obaveza koje imate. Nemojte da se nervirate previše oko toga, ali nemojte ni da odustajete. Napravite plan rada i držite se njega. Mogući su problemi sa leđima i premor.

Ne dozvolite da vam veza upadne u kolotečinu, ako ste zauzeti. Budite romantični. Slobodni, druženje Vam prija ove nedelje. Ne želite da menjate status.

Bik

Ne plašite se da izrazite svoje stavove. Potrudite se da date sve od sebe da budete otvoreni i iskreni prema drugima. Možete ići negde gde ste odavno planirali. Izbegavajte odlaganja obaveza. Pratite svoj osećaj i pohvalite sebe za svaki napredak.

Blizanci

Vredni ste. Možda će se pojaviti neki troškovi koje niste rešili pre, pa ćete sada morati da to platite. Bitno je da nađete drugačiji pristup stvarima, da se ne nervirate ako nije sve po planu.

Budite kreativni, jer je sada vreme za promene. Imate dosta prilika da budete sa nekim, ali Vam nije do veze. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom.

Rak

Sada ćete se više posvetiti ljubavnom životu nego poslu. Moguća je saradnja sa nekim osobama sa kojima ste pre sarađivali.

Možda ćete biti sporiji nego obično, a možete imati i neke prepreke. Slušajte svoju intuiciju jer ćete tako lakše doneti dobre odluke. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo javiti. Razmislite da li su priče iz prošlosti dobre za Vas.

Lav

Pitate se da li treba da napravite pauzu od svega. Nekad Vam je dosta obaveza, želite samo da se odmarate. Slušajte više sebe i pratite svoj osećaj, nemojte se premarati. Telo i um će Vam biti zahvalni. Vežbajte, meditirajte, provedite više vremena u prirodi. Budite kreativni.

Što se tiče ljubavi, slobodni, stratveni ste i skloni avanturama. Zauzeti, možete popraviti odnos sa partnerom.

Devica

Aktivni ste i imate višak energije. Želite da uradite sve što niste stigli do sada. Izađite iz zone udobnosti i promenite neke loše navike, tako ćete biti bolje raspoloženi i efikasniji u svim sferama života.

Bićete manje napeti, a razbistrićete um od svakodnevnih briga. Ako vidite da se pored nekih ljudi ne osećate baš najbolje, ne zapostavljajte taj osećaj. Partner može biti nervozan, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, možete upoznati više osoba koje će Vam se dopasti.

Vaga

Sada je vreme za promene, naročito ako želite da napravite neku veću reorganzaciju u životu. To se vezuje za partnerske odnose, za saradnju sa drugima i za nove prilike. Sve treba da iskoristite, jer je vreme za promene upravo sada.

Šta god da ste odlagali, sad će ići mnogo brže. Lakše ćete funkcionisati sa partnerom nego pre. Slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu.

Škorpija

Veoma ste romantični, ali i preosetljivi. Ipak, nemojte dozvoliti sebi da previše idealizujete partnera. Potrudite se da date sve od sebe da budete realni i da ne nalazite probleme tamo gde ih nema. Sada je period kada ništa nije onako kako izgleda, pa se držite činjenica. Slobodni, moguće je bitno poznanstvo na nekom javnom mestu.

Što se tiče odnosa sa drugima, bitno je da razmislite zašto Vas nešto pogađa i kako da izbegnete reakciju zbog ponašanja drugih ljudi. Ne uključujte previše emocije u posao, već postavite prioritete i budite ozbiljniji.

Strelac

Osećate se odlično. Vaš vladar, Jupiter je krenuo retrogradno, pa će Vam dati još jednu šansu da napredujete i da odradite sve što niste stigli. Niste uradili baš sve na vreme jer ste se posvetili zabavi ili putovanjima, ali to je za Vas normalno.

Bitno je da imate više samopouzdanja na poslu ako želite da nešto promenite. Dajte šansu i nekom novom projektu, pa kako god da izgleda može biti uspešna saradnja sa drugima. Birajte za saradnju osobe koje su vesele i koje su slične Vama i neće biti problema.

Jarac

Trebalo bi da postavite nove ciljeve. Biće Vam sve lakše, malo manje stresno i bićete opušteniji. Komunikativni ste i pozitivniji nego inače. Romantični ste i željni ljubavi. Ako ste zauzeti, onda ćete sigurno imati potrebu da više vremena provedete sa partnerom.

Sagledajte sve na poslu iz druge perspektive, to će biti od pomoći.

Vodolija

Sada Vam potrebno više slobode i prostora nego inače. Guše Vas obaveze. Partner može ograničavati te potrebe pa može doći do problema. Ako ste slobodni, želećete da budete sami.

Budite posvećeni poslu koliko je to moguće, ali ove nedelje ništa ne započinjite, samo završavajte. Priliv novca će bar biti dobar.

Ribe

Možda ste i dalje pomalo pasivni, ali ste dobre volje. Dobijate komplimente sa svih strana za izgled i osećate se lepo. Romantični ste jer je Venera i dalje u Vašem znaku, pa iskoristite ovaj period da poboljšate svoj ljubavni život.

Ako se ukažu neke nepredviđene okolnosti za putovanja ili promenu posla, ne odbacujte ih. Inače, bitno je da se ne nadate da će se stvari rešiti same od sebe, nego morate i Vi da poradite na tome da se nešto promeni.

Izvor: Mondo. rs