Na krilima sjajne pobjede protiv favorizovane Sloge iz Doboja, trebinjski rukometaši u subotu na svom parketu dočekuju ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva koja je u prvom kolu poražena na svom parketu od ekipe Konjuha.

Prema prikazanoj igri protiv Sloge koja je, osim maksimalne angažovanosti na trenutke izgledala atraktivno, u potpunosti zadovoljila ljubitelje rukometa u Trebinju, plavo-bijeli očekuju pune tribine i novu pobjedu

“ Mi u svaki meč ulazimo maksimalno motivisano i tako ćemo dočekati i Slaviju. To što je Slavija izgubila u prvom meču može biti samo dodatni podstrek za njih, ali ja vjerujem u svoje momke, kao i našu vjernu publiku, te smatram da možemo do novih bodova u ovom meču” rekao je Milan Simonović, trener Leotara.

Gosti najavljuju da će, za razliku od prvog kola kad zbog kašnjenja za papirologijom nisu imali sve igrače na raspolaganju,  u Trebinje dolaze kompletni, te ističu bespoštednu borbu.

“Leotar je pokazao da je odlično uigrana ekipa, i da su se sjajno pripremili za start prvenstva, ali nadamo se da ih možemo iznenaditi” poručuju iz RK “Slavija”.

Početak meča zakazan je u 19:30 na parketu SD “Miloš Mrdić”.

 

HP, oktobar 2018.