Oni su parovi koji nikad neće uspjeti. Tačnije na duže staze je nemoguće da opstanu – neki zbog previše sličnosti, a neki zbog dijametralno suprotnih životnih stavova.

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, a osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje shvataju preozbiljno.

Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi.
Dok Jarac funkcioniše onako kako se osjeća, Vodolija je praktična. I tu nastaje kuršlus.

Djevica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima, a ta dva načina života ne mogu da nađu dodirne tačke, isto kao i veza Djevice i Blizanaca.
Zbog toga njihova veza ne može da opstane.

Vaga i Bik

Ovaj par je kao ogledalo – čvrsto povezani, telepatski komuniciraju, što je u početku zanimljivo. Vremenom ta njihova čvrsta veza postaje gušenje i oboje se osjećaju kao da više nisu individue i zbog toga veza često puca.

Škorpija i Ribe

Ovo je užasna kombinacija. Oba znaka su jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpije su nemarne u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama. A to je ono što Ribama treba da bi ostale. Zato se često izmigolje i nestanu.

 

Izvor: Glas Srpske