Они су парови који никад неће успјети. Тачније на дуже стазе је немогуће да опстану – неки због превише сличности, а неки због дијаметрално супротних животних ставова.

Лав и Рак

Веза овог динамичног пара никад добро не завршава. Док се Ракови радују дубокој, спиритуалној и отвореној вези са својим партнером, Лавља несигурност доноси немир у њихову идеју љубавне идиле. Лавови су склони екстремним промјенама у љубави, а осјетљиви Ракови овакво понашање схватају преозбиљно.

Јарац и Водолија

Оба знака су јако тврдоглава и упорна и то је један од главних разлога зашто се привлаче, али и истовремено, то је и главни камен спотицања у њиховој вези.
Док Јарац функционише онако како се осјећа, Водолија је практична. И ту настаје куршлус.

Дјевица и Близанци

У животу се можете водити практичношћу и реалношћу или сновима, а та два начина живота не могу да нађу додирне тачке, исто као и веза Дјевице и Близанаца.
Због тога њихова веза не може да опстане.

Вага и Бик

Овај пар је као огледало – чврсто повезани, телепатски комуницирају, што је у почетку занимљиво. Временом та њихова чврста веза постаје гушење и обоје се осјећају као да више нису индивидуе и због тога веза често пуца.

Шкорпија и Рибе

Ово је ужасна комбинација. Оба знака су јако емотивна, а истовремено јако сумњичави један према другом. Шкорпије су немарне у изражавању своје љубави према Рибама. А то је оно што Рибама треба да би остале. Зато се често измигоље и нестану.

 

Извор: Глас Српске