Posljednja anketa našeg portala koja je aktuelna od subote i donosi pitanje „Ko je po vama najbolji direktor (menadžer) javne ustanove u Trebinju ?“ izazvala je veliku pažnju naših pratilaca tokom vikenda.

Do ovog trenutka u anketi je glasalo vas 1.849, a zabilježeno je 10.000 direktnih posjeta anketnoj stranici portala.

Stanje na tabeli je više nego neizvjesno i u presjeku od 8 časova i 25 minuta u vođstvu je Milan Janković (JU “Trebinje sport”) sa 320 vaših glasova. Slijedi ga direktor TO Trebinje Marko Radić sa 300 glasova, dok je treći Milorad Budimčić (JKP “Parking servis”) sa 244 glasa. Na četrvtom mjestu po broju vaših glasova je Dražen Bošković (“Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja”) sa 194 glasom, dok je peti Dejan Mirković, direktor JU „Dom mladih“ sa 187 glasova.

Preko stotinu vaših glasova još su zaslužili Veselin Dutina (147), direktor Agrarnog fonda grada Trebinja i Danijel Rašović (143), direktor JP “Radnik” doo.

Zbog velikog broja upita koji su na različite načine stigli na adresu naše redakcije napominjemo da je anketa softverski kreirana na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete.

To znači da ukoliko je već neko npr od vaših ukućana glasao tokom dana u anketi vi morate sačekati naredni dan da bi učinili isto (obično jedan kućni wifi ruter jeste definisan kao jedna IP adresa). Isto važi i za restorane, kafiće i druga mjesta javnog okupljanja, te smo zbog toga i omogućili pravilo da se po isteku 24 časa ponovo „aktivira“ ista IP adresa.

U slučaju zloupotrebe ovog pravila naša redakcija zadržava ekskluzivno pravo da umanji broj glasova kandidatu za koga je utvrđeno nepropisno glasanje.

Svoj glas po anketnom pitanju „Ko je po vama najbolji direktor (menadžer) javne ustanove u Trebinju ?“ možete dati na linku OVDJE.

Anketa se završava, tačnije automatski zaključava u četvrtak 27. februara u podne.

 

HP, februar 2020.