Trebinjski Dom Mladih u sljedeću subotu, 11. novembra, biće poprište koncerta beogradskog pank-rock benda „Pogonbgd“ kojem će ovo biti drugi nastup u Trebinju, nakon nezaboravnog nastupa prije tri godine.

Ovaj projekat ideja je mladih Trebinjaca čiji je cilj bio uraditi nešto novo i drugačije i ponuditi zanimljiv sadržaj za noćni izlazak mladim sugrađanima.

Početak koncerta zakazan je za subotu  21 čas. Iz organizacije koncerta zahvaljuju se mnogobrojnim sponzorima bez kojih održavanje ove kulturne manifestacije nikako ne bi bilo moguće.

Samo neki do njih su: Stomatološka Ordinacija Tomanović, Picerija L’Sashon, Kafe Azzaro, Hotel Leotar, Foto Rekord, Sportski centar i teretana Tonus, Kafe Bulls, Voćko, Đim Trejd, Herceg Med.

Medijski sponzori su HP Media Group i Radio Trebinje, koji su obezbjedili potreban medijski prostor.

„Pogonbgd“ je beogradska grupa koja postoji od 2004. godine. Veži ih drugarstvo iz osnovne škole, a svoje vizije već više od decenije pretapaju u tekstove koje prenose publici.  U njihovim tekstovima prevladava bunt sa primjesama klasičnog panka, odrastanje ih je vezalo za Novi Beograd, što je vidljivo u njihovom muzičkom izričaju. Izdali su tri studijska albuma a njihov posljednji album Pogonophobia izašao je ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=605ytFwLvhI

Poslušajte jedan od nejvećih hitova ovoga muzičkog sastava.

Više detalja pogedajte na linku ispod.

https://www.facebook.com/events/484972351888206/

Srećko Š. / Hercegovina Promo, novembar 2017.