У суботу, 26. новембра, у оквиру осмог кола Премијер лиге БиХ у футсалу КМФ Леотар Ocean Link дочекаће на свом паркету екипу МНК Сељак из Ливна.

hp-media-group-logoЛивњаци су једна од најстаријих екипа у БиХ, а својевремено су били и незванични шампиони игре на петопарцу у бившој Југославији, што само по себи говори да Требињце очекује озбиљан меч за пријеко потребне првенствене бодове.

Послије пораза на гостовању код актуелног шампиона екипе Центра у Сарајеву Леотар ће у суботу покушати доћи до нова три бода са којима би ухватили прикључак за екипама које претендују да на прољеће играју Лигу за шампиона БиХ.

sutalo„У суботу нас очекује утакмица са врло незгодном екипом, која нас је прошле године једина савладала у Требињу у првом дијелу сезоне. Искуством из те утакмице овај пут ћемо ући у меч јако озбиљно и не дозволити ново изненађење. Самом чињеницом да ћемо поново бити комплетни преузимамо на себе незахвалну улогу фаворита. Сви играчи ће дати све од себе на терену, а користим прилику да позовем публику да нам и овај пут буде шести играч на паркету“, рекао је за Херцеговина Промо првотимац Леотара Иван – Пике Шутало.

КМФ Леотар ће у овом мечу имати на располагању комплетан играчки погон, јер се у конкуренцију за тим враћају браћа Андрић, Шешељ, Цимирот и капитен Миљан Вицо.

Дуел Леотара и Сељака на програму је у 17 часова и 30 минута у требињској Спортској дворани. Улаз на меч је традиционално бесплатан.

kmf-leo-seljak

Херцеговина Промо, новембар 2016.