HP media group još jednom nagrađuju posjetioce našeg portala. I za ovaj put smo vam pripremili, po običaju, ekskluzivne nagrade koje smo vam obezbjedili u saradnji sa nedavnom našom goščom, piscem i avanturistom Snežanom Radojičić, popularnom i pod nadimkom „Ciklo nomad“.

Osvojite 2 x po jednu (1) knjigu Snežane Radojičić – naslove „Nomad“ ili „Preko Himalaja i Gobija“.

Snežana Radojičić putuje biciklom oko svijeta od 2011. godine, živjeći kao nomad. Uglavnom kampuje, a dnevni budžet joj ne prelazi 10 dolara.

Za to vrijeme prošla je oko 55.000 km i obišla oko 40 zemalja. Nedavno se „oprostila“ od Azije i Okeanije i prije prelaska na latinoamerički kontinent održala je niz putničkih tribina u regionu.

U subotu 2. marta u SL Industry hotelu u Trebinju, u organizaciji HP media group i TO Trebinje, Snežana je održala izuzetno dobro posjećenu tribinu i promociju knjiga, a naslovi koje možete osvojiti u našoj nagradnoj igri su prodavani po cijeni od 20 KM.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je ste pratilac naše zvanične Facebook stranice (https://www.facebook.com/HercegovinaPromo.RadioPadrino/) te da lajkujete ovu objavu na Facebook stranici portala Hercegovina Promo i da u komentar ispod teksta unesete ime osobe po izboru (sa kojom biste najradije podjelili putovanje oko svijeta 🙂 )

Nagradna igra traje u periodu od 8. do 12. marta 2019. godine u 23:59 časova.

Dva najsrećnija učesnika koji su ispunili pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo sa po jednom (1) knjigom Snežane Radojičić, a izvlačenje srećnih dobitnika obaviće se u prostorijama HP media group, na adresi Kralja Petra I oslobodioca broj 55, 13. marta u 12 časova uz pomoć sajta random.org.

Imena srećnih dobitnika objavićemo 13. marta 2019. na našem portalu ( http://www.hercegovinapromo.com/ ) i našoj Facebook stranici ( https://www.facebook.com/HercegovinaPromo.RadioPadrino/ )

Sa jednog Facebook profila možete učestvovati samo jednom u nagradnoj igri.

Mnogo sreće svim učesnicima želi portal Hercegovina Promo i HP media grupa.

* * * * *

Učešće u nagradnoj igri je besplatno i dobrovoljno. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici internet mreže, koji su prihvatili Facebook aplikaciju i registrovali se u skladu sa pravilima platforme, odnosno Facebook-a, osim zaposlenih i saradnika organizatora nagradne igre i članova njihovih užih porodica (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća).

Srećno !

 

HP, mart 2019.