U petak, 2. juna 2017. sa početkom u 18 časova, u hotelu „Bellevue“ u Trebinju održati finale HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE, manifestacije koju po prvi put organizuju HP media group doo, Faipa frizerska akademija i butik Stil iz Trebinja.

Prije dva mjeseca je započeo proces izbora najljepše djevojke Hercegovine za 2017. godinu, a kao kandidati su se pojavile djevojke iz svih istočno-hercegovačkih gradova.Poslije selekcije djevojaka od strane organizatora i njihovog  predstavljanje širem auditorijumu, uslijedilo je i glasanje posredstvom interneta u kome je učešće uzelo više od 13.000 onih koji su poželjeli da daju svoj doprinos ovom izboru.

Finalistkinje izbora su proteklih mjesec dana provele u izuzetno dinamičnoj atmosferi, koja je predstavljala spoj radnog i izuzetno opuštajućeg ambijenta, jer su se kroz foto-reportaže široj javnosti predstavile sa najatraktivnijih lokacija budvanske rivijere i crnogorskog primorja, ali i najzanimljivijih lokaliteta u Hercegovini.

Samo finalno veče donijeće predstavljanje 12 djevojaka u kolekcijama butika „Stil“, vjenčanicama studija „White Rose“ i kupaćim kostimima poznatog brenda „Bonatti“, uz bogat muzičko-zabavni program.

Organizaciju manifestacije HP IZBOR ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE pomogli su Kompanija „Swisslion“ – generalni sponzor, Grad Trebinje – zlatni sponzor, partneri manifestacije  hotel Bellevue i Turistička organizacija Trebinja, kao i drugi mnogobrojni sponzori.

 

SVI ČITAOCI PORTALA HERCEGOVINA PROMO IMAJU PRILIKU DA UČESTVUJU U NAGRADNOJ IGRI KOJA ĆE TRAJATI DO ČETVRTKA 1. JUNA DO 12 ČASOVA I U KOJOJ NAGRAĐUJEMO 3 ČITAOCA SA PO 2 VIP ULAZNICE ZA FINALNO VEČE HP IZBORA ZA MISS.

Pravila nagradne igre:

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete ovu objavu na Facebook stranici portala Hercegovina Promo i da u komentar ispod teksta unesete ime vašeg favorita izbora: Npr „MARIJA MARIJANOVIĆ“ ili „BOJANA BOJANIĆ“.

Takođe je potrebno da ste već pratilac facebook stranice portala Hercegovina Promo.

Nagradna igra traje do sutra, 1. juna 2017. godine u 12 časova. Tri najsrećnija učesnika koji su ispunili pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo pomenutim nagradama, a izvlačenje srećnih dobitnika obaviće se u prostorijama HP media group, na adresi Kralja Petra Prvog Oslobodioca broj 55, slučajnim izborom uz pomoć portala random.org.

Imena srećnih dobitnika objavićemo sutra na stranicama našeg portala.

HP, maj 2017.

Facebook komentari

komentar