HP media grupa, portal Hercegovina Promo i naši partneri nastavljaju praksu nagrađivanja posjetilaca našeg portala. I ovaj put smo vam pripremili orginalne i vrijedne nagrade.

Poslije nagradne igre koja je prošlog vikenda privukla veliku pažnju slušalaca na talasima Padrino radija, nastavljamo da vas nagrađujemo povodom prvog rođendana našeg radija na frekvenciji 90,8 MHz i vaskršnjih praznika.

Za ovaj put pripremili smo vrijedne nagrade:

  • SPA VIKEND U TURISTIČKOM KOMPLEKSU GRAD SUNCA KOD TREBINJA (smještaj na bazi 2 noćenja za 2 osobe sa korištenjem Spa i Wellnes centra „Galija“)
  • VEČERA ZA DVOJE U RESTORANU „DRIJEN“ NADOMAK IVANICE, UZ PUTNI PRAVAC TREBINJE – DUBROVNIK
  • PAKET PROIZVODA „PODRUMI VUKOJE 1982“
  • VEČERA ZA DVOJE U RESTORANU „OGNJIŠTE“, SMJEŠTENOG NA ALEKSINOJ MEĐI NADOMAK TREBINJA
  • DNEVNO KORIŠTENJE SPA CENTRA HOTELA „STUDENAC“ TREBINJE
  • POKLON PAKET „HERCEGOVAČKE KUĆE“
  • GURMANSKA PRIČA – DOSTAVA HRANE TREBINJE (1,5 kg pite ispod sača po izboru, sa dostavom na kućnu adresu)
  • MUZIČKI CD-ovi – POKLON PADRINO RADIJA (3x)

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je ste pratilac naše zvanične Facebook stranice (https://www.facebook.com/HercegovinaPromo.RadioPadrino/) te da „lajkujete“ ovu objavu na Facebook stranici portala Hercegovina Promo i da u komentar ispod teksta unesete ime osobe po izboru (sa kojom biste najradije podijelili užitak boravka u Turističkom kompleksu „Grad sunca“)

Nagradna igra traje u periodu od 28. aprila do 4. maja 2019. godine u 23:59 časova.

Srećne dobitnike (ukupno njih 10) koji su ispunili pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo sa po jednom od gore navedenih nagrada, a izvlačenje srećnih dobitnika obaviće se u prostorijama HP media group, na adresi Kralja Petra I oslobodioca broj 55, 5. maja u 12 časova uz pomoć sajta random.org.

Imena srećnih dobitnika objavićemo istog dana (5. maja) na našem portalu ( http://www.hercegovinapromo.com/ ) i našoj Facebook stranici ( https://www.facebook.com/HercegovinaPromo.RadioPadrino/ )

Sa jednog Facebook profila možete učestvovati samo jednom u nagradnoj igri.

Mnogo sreće svim učesnicima žele portal Hercegovina Promo i HP media grupa, kao i naši partneri, sponzori nagradne igre: „Grad sunca“, „Podrumi Vukoje 1982“, „Restoran Drijen“, „SPA Hotel Studenac“ Trebinje, „Hercegovačka kuća“, „Restoran Ognjište“, „Gurmanska priča – dostava hrane“ i Radio „Padrino“.

* * * * *

Učešće u nagradnoj igri je besplatno i dobrovoljno. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici internet mreže, koji su prihvatili Facebook aplikaciju i registrovali se u skladu sa pravilima platforme, odnosno Facebook-a, osim zaposlenih i saradnika organizatora nagradne igre i članova njihovih užih porodica (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća).

Srećno !

 

HP, april 2019.