U organizaciji TSV Milbertshoven proteklog vikenda je održan turnir u fudbalu u Minhenu, na kome su učešće uzeli i mladi fudbaleri FK Leotara.

Mlade nade Leotara su na ovom prestižnom turniru dale sve od sebe i predstavile svoj klub, grad i državu u najboljem svjetlu. Svaka utakmica je odigrana rezultatski ,,tijesno“, a dječaci su pokazali da je njihovo fudbalsko umijeće na visokom evropskom nivou.

Iza nas je sjajan vikend pun lijepih događaja i doživljaja. Proveli smo tri sjajna dana u Minhenu, obišli mnoge značajne znamenitosti, sportske objekte, stekli nova iskustva, prijateljstva i sto je najvažnije odigrali sjajan turnir i ispisali nove stranice istorije kluba istakao je trener FK Leotara Oleg Ćurić u izjavi za naš portal.

Ekspedicija Leotara je posebno ponosna na utakmicu koju su odigrali sa fudbalskim gigantom Bajernom, gdje je FK Leotar imao vođstvo od 2:0. Krajnji rezultat utakmice je, nažalost, bio 2:3.

Imali smo veliku podršku i pomoć naših ljudi u Minhenu i ovim putem bih im se zahvalio što su bili uz nas poručuje Ćurić.

Čestitke dječacima i njihovim trenerima!

Rezultati turnira:

Leotar-Bajern 2:3

Leotar-Regensburg 1:3

Leotar-Unterhasing 1:2

Leotar-Ulm 1:1

Leotar-Milbertshoven 3:2

 

HP, februar 2018.