Начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић уприличио је јуче празнични коктел за представнике јавног, политичког и вјерског живота, бивше начелнике, привреднике, директоре јавних установа, предузећа, удружења и организација.

Упућујући празничну честитку  први човјек невесињске општине окупљеним гостима пожелио је срећу и добро здравље, а грађанима је поручио да ће 2018. година  бити у знаку велих инвестиција, преноси портал Радио Невесиња.

Авдаловић је рекао  да су у 2017. години започети  важни пројекту од којих су најзначајнији уређење градског језгра и путне инфраструктуре, а настављени су и радови на пројекту „Горњи хоризонти“ и рјешавању  квалитетног водоснабдијевања. Он је најавио ће само за водовод Војине – Невесиње и пречистач питке воде на Алаговцу током наредне године  бити уложено око 4 милиона марака, што је највиша инвестиција у посљедњих неколико деценија.

koktel 2

Милорад Јеремић, власник грађевинске фирме „Аурора“,оцијенио је да најављене инвестиције пуно значити за малу општину као што је Невесиње. Очекује да ће актуелни и најављени  пројекти отворити и нова радна мјеста и тако спријечити одлив становништва са ових простора.

Некадашњи предсједник општине Невесиње Радован Пашајлић  каже да Невесиње има велике природне ресурсе и образовану омладину. Сматра да ће  долазак квалитетне питке воде из Удбине подстаћи развој пољопривреде и туризма.

koktel 3

koktel 4