Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović upriličio je juče praznični koktel za predstavnike javnog, političkog i vjerskog života, bivše načelnike, privrednike, direktore javnih ustanova, preduzeća, udruženja i organizacija.

Upućujući prazničnu čestitku  prvi čovjek nevesinjske opštine okupljenim gostima poželio je sreću i dobro zdravlje, a građanima je poručio da će 2018. godina  biti u znaku velih investicija, prenosi portal Radio Nevesinja.

Avdalović je rekao  da su u 2017. godini započeti  važni projektu od kojih su najznačajniji uređenje gradskog jezgra i putne infrastrukture, a nastavljeni su i radovi na projektu „Gornji horizonti“ i rješavanju  kvalitetnog vodosnabdijevanja. On je najavio će samo za vodovod Vojine – Nevesinje i prečistač pitke vode na Alagovcu tokom naredne godine  biti uloženo oko 4 miliona maraka, što je najviša investicija u posljednjih nekoliko decenija.

koktel 2

Milorad Jeremić, vlasnik građevinske firme „Aurora“,ocijenio je da najavljene investicije puno značiti za malu opštinu kao što je Nevesinje. Očekuje da će aktuelni i najavljeni  projekti otvoriti i nova radna mjesta i tako spriječiti odliv stanovništva sa ovih prostora.

Nekadašnji predsjednik opštine Nevesinje Radovan Pašajlić  kaže da Nevesinje ima velike prirodne resurse i obrazovanu omladinu. Smatra da će  dolazak kvalitetne pitke vode iz Udbine podstaći razvoj poljoprivrede i turizma.

koktel 3

koktel 4