Više nećete morati da traćite dragocene sate pred kraj letovanja čekajući da se ukrcate na avion u ograničenom prostoru aerodromske zgrade.

Avio-kompanija Virdžin holidejs (Virgin Holidays), umesto čekaonice, predstavila je Plažu za odlaske/Depparture Beach, privatnu plažu na Barbadosu dizajniranu tako da iskoristite svaki minut letovanja na plaži.

Na plaži se nalazi i klimatizovani bar, kupatila i svlačionice za sve one koji će da se kupaju do samog poletanja. Ni o čemu ne morate da mislite, pa vas tako, osim ležaljke i suncobrana, čekaju peškiri i torba u koju možete spakovati mokar kupaći kostim. Uz to, dobićete i besplatan ručak i maksimalno iskoristiti poslednji dan na karipskom ostrvu.

“Letovanje treba da bude zadovoljstvo od početka do kraja, pa smo naporno radili na tome da putnici izbegnu sve naporne procedure na aerodromu. Plaža za odlaske je već počela da radi i utisci su sjajni“, kaže Niki Goldsmit, direktorka za razvoj kompanije Virdžin holidejs.

Glavni razlog za postojanje ove plaže jeste to što većina hotela i kruzera odjavljuje putnike u podne, pa tako turisti gube poslednji dan koji i te kako mogu iskoristiti.

Ulaz na plažu je besplatan za putnike koji putuju preko navedene avio-kompanije i odsedaju na plaži Savana. Svi ostali će morati da plate ulaz 25 dolara.

 

Izvor: B92