Filmsku ljubav prema Emiru Kusturici slavna Italijanka zamjenila je ljubavlju prema najpoznatijem tajnom agentu velikog platna – Džejmsu Bondu.

 

Glumica Monika Beluči dala je intervjuu povodom snimanja novog filma Džejms Bond tokom kojeg je govorila kako izgleda biti Bond djevojka. Ona u ovom filmu glumi Luciju Skjaru, čiji je muž mafijaš ubijen i koja se kako bi se spasla udružuje sa Bondom kojeg igra Danijel Krejg.

“Ne mogu reći za sebe da sam Bond djevojka, jer sam suviše zrela za takvu ulogu. Rekla bih ‘Bond dama’, ‘Bond žena’. Žena od pedeset godina nikad neće imati energiju dvadesetogodišnjakinje. Pedesete su doba kada žena treba da preispita svoj život”, kaže Beluči.

Ona je dodala da se uopšte ne opterećuje izgledom.

“Ne mislim da je mršavost lijepa. Ja sam žena i imam obline. Ali sam i suviše lijena! Nikad ne idem u teretanu. Volim da jedem čokoladu i tjestenine i izlazim u restoran s prijateljima. Nisam opsjednuta linijom”, kaže Monika.

Ona je govorila i o svojoj ulozi u novom Bondu.

“Lucija se nalazi na raskršću života. Ona je zarobljenik prošlosti. Potiče iz kulture i vremena kada su muškarci imali svu moć. Ona želi da se oslobodi toga i vidi u Bondu kartu za izlaz”, objašnjava Beluči.

 

Press.rs/Hercegovina Promo