Fudbaleri Mladosti su u 24 kolu Druge lige RS grupa „Istok“ ugostili ekipu OFК „Glasinac 2011“ sa Sokoca.

Igrači domaćina su pokazali jednu od najboljih igara u proljećnom dijelu prvenstva i zasluženo osvojili tri nova boda.

Mladost je tokom čitave utakmice imala inicijativu i dolazila u priliku za postizanje gola ali su strelci domaćina bili nespretni. Gostujući igrači su kontrama pokušavali da ugroze golmana Guzinu ali je golman domaćih bio na visini zadatka.

U 75 minutu gosti ostaju sa igračem manje jer je nakon psovanja sudiji isključen gostujući igrač Nikolić a sa njim i trener Renovica.

Кapiten domaćih Goranović je u 82 minutu izveo korner i nakon gužve u kaznenom prostoru Salatić postiže pogodak za radost domaćina. Do kraja utakmice gosti su pokušavali da učine nešto više za izjednačenje ali je mreža domaćina ostala netaknuta.Zaslužena pobjeda domaćina nad ekipom Glasinca.

Strijelci;Salatić u 82 min za Mladost.
Sudije; Maletić, Mitrović i Makarić (Bijeljina)
Žuti kartoni; Mrković, Mrkajić, Lozo i Salatić za Mladost, a Lizdek, Vujičić Marko, Lukić, Pajević i Vujičić Miloš za Glasinac.

Crveni kartoni: Nikolić Dragan i trener Renovica Milan za Glasinac.

Mladost je igrala u sastavu:Guzina S, Lozo, Nikolić, Mrkaić, Mrković, Salatić, Goranović, Avdalović (od 90 min Delić), Bratić, Guzina J (od 79 min Vuković) Кomnenić.

Nakon odigrana 24 kola na prvom mjestu je ekipa FК „Jedinstvo“ iz Brčkog sa 62 boda. Mladost se nalazi na devetom mjestu sa osvojenih 29 bodova.

U narednom 25 kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u četvrtak 02.05.2019 godine sa početkom u 16 i 30 časova fudbaleri Mladosti gostuju u Brčkom gdje se sastaju sa domaćom ekipom FК „Ilićka 01“.

HP, april 2019.