Šta kažu zvijezde – koga u novembru očekuje nova ljubav, koga stabilizacija odnosa sa partnerom, dobro poslovne prilike..

 

 

OVAN

Ljubav

Potrudite se da ove nedelje ne budete toliko posvećeni poslu. Već kraćem nedelje ćete imati bolji odnos sa partnerom, i tako će biti celog meseca. Ako odnos treba da se nastavi, biće sve u redu, ako ne – onda nećete više sebi dozvoliti nerviranje. Recite partneru šta Vam sve smeta, pa poradite na tome. Slobodni će se zaljubiti ovog meseca, od druge nedelje novembra.

Posao

Potrudite se da više energije uložite u organizaciju. Manje trošite energije na priču sa drugima, a više na rad. Budite prijatni prema saradnicima, iako Vam ovog meseca to neće biti lako jer će Vas svašta izbacivati iz takta. Od polovine meseca neće biti tako dobra situacija za saradnju, pa bi najbolje bilo da sve što možete radite sami.

Zdravlje

Moguća prehlada.

 

BIK

Ljubav

Početkom meseca će sve biti u redu, bićete zadovoljni partnerom. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari u vezi. Strasti će biti jake, pa se potrudite da se ne raspravljate sa partnerom. Ne dozvolite da poslovne obaveze utiču na Vaš ljubavni život. Slobodni mogu preko posla upoznati neku zanimljivu osobu.

Posao

Do polovine meseca će sve ići kako treba, imaćete pomoć od drugih ljudi. Od polovine novembra ćete morati mnogo više da se trudite. Ne zamerajte se kolegama jer ćete imati probleme. Ne očekujte pomoć od drugih, već budite oprezni u saradnji.

Zdravlje

Mogući su kožni problemi, pazite šta koristite od kozmetike. Pijte više vode.

 

BLIZANCI

Ljubav

Od druge nedelje novembra se poboljšava Vaš odnos sa partnerom. Konačno ugađate jedno drugom i spremni ste na kompromis. Tako će biti sve do kraja meseca. Slobodni mogu ući u neku zanimljivu vezu od druge nedelje novembra. Ovo je mesec za ljubav.

Posao

Imaćete dosta obaveza, što Vam prija jer konačno možete da se osećate korisno. Neki saradnici Vas baš ne razumeju, pa može doći do rasprava. Da ne biste bili nezadovoljni poslom, u drugoj polovini meseca se bavite više sportom, družite se, da biste bili manje napeti. Završavajte sve i obavezno proveravajte detalje.

Zdravlje

Dobro.

 

RAK

Ljubav

Potrudite se da se ne zatvorite u kuću ovog meseca sa partnerom. Viđajte se i sa prijateljima. Ako ste u vezi, uživaćete. Ako ste slobodni, možda ćete biti nesigurni u to da li da se vratite nekom partneru iz prošlosti ili ne. Možda to i nije tako pametna odluka, povratak u prošlost. Ne donosite odluke na brzinu.

Posao

Što se tiče posla, sve ide kako treba. Dobro ste organizovani i zadovoljni ste novčanom situacijom. Odnos sa kolegama je dobar. Bitno je da svve radite na vreme, ali da ne preterujete sa poslom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima.

 

 

LAV

Ljubav

Ovog meseca ćete biti komunikativniji nego inače. Jako se lepo osećate i blistate na svim poljima. Moguće je neko putovanje sa partnerom. Od druge nedelje novembra ćete imati sjajnu komunikaciju sa partnerom, tako da će se Vaš odnos unaprediti. Ako ste slobodni, pustite u život jednu zanimljivu osobu sa kojom imate dosta tema za razgovor. Možete je upoznati na nekom putovanju.

Posao

Usredsredite se na odnos sa kolegama. Potrudite se da se usmerite samo na ono što je važno. Nije vreme za započinjanje novih projekata. Budite prijatni prema saradnicima, jer Vam mogu biti od pomoći ovog meseca.

Zdravlje

Odlično.

 

DJEVICA

Ljubav

Ovog meseca ćete u prvoj nedelji imati osećaj da se sve vrti oko Vas, ali kasnije ćete biti realniji. Težićete tome da odnos sa partnerom bude ravnopravniji i bolji. Pravićete više kompromisa. Ne raspravljajte se oko sitnica jer ćete zažaliti kasnije zbog svega što ste rekli. Ako ste slobodni, možete upoznati neku stabilnu osobu u drugoj polovini meseca.

Posao

Što se tiče posla, ide Vam sporije nego inače, ali je novčana situacija dobra. Biće dosta promena na bolje od druge polovine novembra, kada možete očekivati pojačan priliv novca, ali su mogući i iznenadni troškovi. Nemojte biti raskalašni. nego budite odgovorniji prema poslu i novcu.

Zdravlje

Nervoza.

Par, zima
VAGA

Ljubav

Što se tiče ljubavi, od druge nedelje možete odahnuti – sve Vam ide na ruku. Ako ste u vezi, to će procvetati i sve će biti mnogo bolje u odnosu sa partnerom. Bićete romantičniji. Ako ste slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu ili više njih. Imaćete problem samo da se odlučite sa kim ćete započeti vezu.

Posao

Neke nove poslovne opcije se otvaraju. Ne nervirajte se previše oko novca, biće bolja situacija ovog meseca. Bitno je samo da ne propuštate dobre prilike da zaradite. Ovog meseca morate biti preduzimljiviji nego inače.

Zdravlje

Spavajte više.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Ovog meseca bi trebalo da se usredsredite na poboljšavanje odnosa sa partnerom. Nemojte praviti ljubomorne scene. Najbolje je da imate otvoren odnos sa partnerom. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život, ali to nije ono što Vam je potrebno.

Posao

Sve mora da ostane po starom na poslu. Ne uvodite neke promene. Dobro se organzjete ovog meseca. Neki ljudi Vam mogu pomoći, prihvatite pomoć.

Zdravlje

Dobro.

 

STRIJELAC

Ljubav

Nemojte prećutkivati sve što Vam smeta u Vašem odnosu sa partnerom. Najbolje bi bilo da sve kažete, pa šta bude. Nekad je bolje da budete sami nego u lošoj vezi. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu osobu.

Posao

Ne radi Vam se ovog meseca, ali morate da se bolje organizujete. Budite temeljniji u svom radu, trud će se svakako isplatiti. Neka muška osoba Vam može praviti probleme na poslu.

Zdravlje

Ne jedite previše slatkiša.

 

 

JARAC

Ljubav

Potrudite se da se usredsredite na partnera, bez obzira na to koliko imate obaveza. Vreme je da porazgovarate o tome čemu ta Vaša veza vodi. Pravite kompromise.

Posao

Dajte sve od sebe da se usmerite na rad, na uspeh, na saradnju. Ovog meseca će Vam sve ići od ruke, mada je bolje da sarađujete sa ženama nego sa muškarcima, ako je to ikako moguće. Ako želite da započnete još nešto pored posla, sada je dobar period za to.

Zdravlje

Napeti ćete biti tokom celog meseca, a naročito u drugoj polovini.

 

VODOLIJA

Ljubav

Strastveni ste ovog meseca. Ne nervirajte se oko posla, potrudite se da se usredsredite na partnera. Moguće su rasprave oko novca. Najbolje bi bilo da idete na neki put, da se relaksirate, to će poboljšati vezu. Ako ste slobodni, na putovanju možete upoznati neku novu osobu.

Posao

Morate da pazite na rokove i da brinete da sve bude dobro organizovano. Ne nervirajte se oko novca. Budite prijatni prema saradnicima. Držite do svojih principa, iako će drugi od Vas tražiti da se prilagođavajte, gledajte da to bude u što manjoj meri.

Zdravlje

Odlično.

 

RIBE

Ljubav

Ovog meseca ste rešili da Vam u vezi bude dobro ili nikako. Potrudite se da se usredsredite na partnera. Ugodite mu. Nemojte ga kritikovati previše. Strasti su jake. Slobodni ne bi trebalo da ulete u neku vezu bez razmišljanja.

Posao

Niste zadovoljni svojim radom, ali ni radom drugih. Ne obraćajte pažnju na to šta drugi rade, već se usmerite na sebe. Možda ćete imati neke poslove većeg obima, ali novac neće doći u skladu sa tim. Prva polovina meseca nije baš dobra za kontakte sa ljudima i za saradnju, a druga jeste. Iskoristite to.

Zdravlje

Dobro.

 

 

Izvor: mondo.rs