Turistička organizacija Trebinja zajedno sa Turističko-rekreativnim centrom “Grad sunca” učestvuje na međunarodnom sajmu turizma – “30th Natour Alpe-Adria tourism fair”, koji se od 30. januara do 02. februara održava u Ljubljani.

Nastup na ovom sajmu koji koji je jedan od najvažnijih u široj regiji kada je u pitanju avanturizam, aktivni odmor i sportsko-rekreativnu ponudu realizuje se u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, koja je trebinjskim izlagačima obezbijedila promotivni štand.

Ovim povodom sa lica mjesta iz Ljubljane za Padrino radio utiske je prenio Marko Radić, direktor TO Trebinje:

“ Prisutan je veliki broj izlagača iz mnogo zemalja. Ovdje na štandu TO Republike Srpske se nalaze ljudi iz Banjaluke, Sarajeva, uz nas iz Trebinja tu su i izlagači iz Srebrenice, Laktaša, Novi Grad itd. Prisutan je veliki broj agencija a interesovanje za Trebinje je, kao i na svim sajmovima do sada, veliko. Očekujemo ozbiljne pozitivne pomake što se tiče ovog tržišta te dodatni priliv turista u narednom periodu u naš grad“, istakao je Radić za Padrino radio.

Trebinje konstantno bilježi rast kada su u pitanju turističke statistike, a prezentacija na jednom novom tržištu svakako će doprinijeti da se pozitivni trendovi i nastave.

Cjelokupna izjava Marka Radića za Padrino radio

 

HP, januar 2019.

BONUS VIDEO: Kupališta u Trebinju