“Najbolji do oktobra”, “Nova opcija u Trebinju”, “Novi talas”, “Da se i vaš glas čuje” samo su neki od slogana koji obilježavaju veliku marketinšku kampanju koja je aktuelna u Trebinju proteklih sedam dana.

Pet bilborda, par City ligh-ova, agresivna kampanja na LED video displeju HP media group u centru grada, kao i kampanja na našem portalu i putem društvenih mreža skrenuli su pažnju velikog broja Trebinjaca, a naručilac, odnosno ono što se krije iza kampanje nije poznat u prvoj fazi.

U ovoj mjeri agresivan marketinški koncept nije do sada bio praksa u najjužnijem gradu Srpske, pa je sasvim logično zašto je ova kampanja skrenula pažnju na sebe i zagolicala maštu velikog broja ljudi.

Pitali smo stanovnike Trebinja šta misle o ovoj kampanji i ko se po njima krije iza ove priče.

Marko S.: “Mislim da je u pitanju neki brend sokova, vjerovatno neka veća kompanija pošto je pristup drugačiji.”

Jovan B.: “Opet neka politička priča. Čim neko pominje oktobar, jasno je da imamo opet neke političare u akciji.”

Marija S.: “Mislim da je u pitanju neki novi portal. To je kod nas stalno aktuelno, imamo više gradskih portala nego London.”

Jelena Š.: “Politika. Sasvim sam sigurna. Nova opcija, oktobar… To je to sigurno”.

Nenad M.: “Mobilna telefonija! Nešto u tom fazonu mi se čini da je u pitanju.”

Kako naš portal saznaje od naručioca kampanje mnogo više detalja o priči koja se krije iza navedenih slogana biće poznato oko Vaskrsa, a već od danas će u ovu kampanju biti uključeni i drugi multimedijalni segmenti.

U potpisu svih poruka je Fejsbuk stranica pod nazivom Naši stavovi su jasni, na kojoj još pronalazimo slogane kao što su: “Misli pozitivno”, “Nove ideje nas čine najboljim izborom”, “Za nas su prepreke inspiracija” i druge.

Svakako zanimljiv način da se predstave ideje i eventualno neki novi politički ili poslovni poduhvat.

Kakvo je vaše mišljenje, ko stoji iza ove kampanje?

 

 

HP, mart 2018.