/sponzorisana objava/

Udruženje građana ,,Mostovi“ Trebinje organizuje Pokloničko putovanje u Grčku.

Program putovanja:
1. Dan (15.10.2018. – ponedjeljak): Polazak iz Trebinja u 20.00. Noćna vožnja kroz Crnu Goru i Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. Dan (16.10.2018 – utorak): U jutarnjim satima dolazak u Kalambaku, podnožje Meteora. Odalazak na Meteore, koji su udaljeni svega par kilometara od Kalambake. Obilazak 2 manastira koji su po rasporedu otvoreni toga dana (Sveti Nikola, veliki Meteor, manastir Varlam, manastir Sveti Stefan, manastir Sv. Preobraženja). Povratak u Kalambaku i posjeta radionici ikona. Smještaj, slobodno vrijeme i noćenje.

3. Dan (17.10.2018. – srijeda): Doručak, odjava iz smještaja i polazak za Atinu. Panoramsko razgledanje grada. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. Dan (18.10.2018. – četvrtak): Doručak. Odlazak u Eginu i posjeta manastiru Svete Trojice u kome se nalaze mošti Svetog Nektarija Eginskog. Povratak u Atinu. Obilazak Akropolja. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. Dan (19.10.2018. – petak): Doručak (lanč paket). Napuštanje hotela. Posjeta jednoj od svetinja u Atini i prisustvovanje Liturgiji. Slobodno vrijeme i polazak iz Atine. Vožnja kroz Grčku sa kraćim pauzama. U večernjim časovima dolazak u Sarandu (Albanija). Smještaj u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

6. Dan (20.10.2018. – subota): Doručak. Napuštanje hotela. Dolazak u Tiranu i obilazak Saborne crkve Vaskrsenja Hristovog. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema Trebinju. Dolazak u Trebinje u večernjim časovima.

CIJENA ARANŽMANA IZNOSI 690 KM PO OSOBI

Aranžman obuhvata: Prevoz autobusom turističke klase (audio i video oprema, klima-grijanje), smještaj u hotelima 2* i 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 1 noć/dor. u Kalambaki, 2 noć/dor. u Atini i 1 noć/dor. u Sarandi, vožnja brodom do Egine i nazad, panoramsko razgledanje Atine, ulaznice za dva manastira na Meteorima i ulaznica za Akropolj u Atini, putno i zdravstveno osiguranje, troškove organizacije i vođstvo puta.

Način plaćanja: Prilikom prijave i rezervacije uplaćuje se 25 %, a ostatak najkasnije 10 dana prije puta ili u mesečnim ratama, poslednja rata dosjpeva najkasnije do 05.10.2018.g

Napomene: O tačnom vremenu i mjestu polaska autobusa putnici će biti obavješteni najkasnije 3 dana prije polaska. Udruženje zadržava pravo promene programa u slučaju da zbog nedostatka vremena ili reda vožnje trajekta nije moguće obići neka od navedenih Svetih mesta (hramovi i manastiri)! U slučaju promjena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cijena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana prije početka putovanja

Informacije i prijave:

Udruženje građana „Mostovi”: + 387 65 424 056; mostovi2016@yahoo.com , Udruzenje gradjana „Mostovi“ Trebinje
Turistička agencija „Lux Travel”: Preobraženska bb (preko puta Marketa 99), +387 59 260 400, www.luxtravel.info , luxtraveltrebinje@gmail.com , Lux Travel Trebinje