Синоћ је у Београду свечано започела нова сезона Лиге Републике Српске у футсалу, у којој по други пут заредом учествује и екипа Требиња сачињена од рекреативаца из овог града који су на привременом или сталном раду у српској престоници.

Послије свечаности отварања коју је увеличао и селектор футсал репрезентације Србије господин Ацо Ковачевић, у другом мечу првог кола Требињци су снаге одмјерили са екипом Власенице. Власеница је боље кренула у сезону и славила резултатом 5:2.

Имали су Херцеговци своје шансе, посебно код резултата 3:2, али их нису искористили што је противничка екипа умијела да казни у посљедњим моментима меча и дођу до предности од три гола разлике.

dres-tb-u-bg

 

Подсјећања ради, екипа Требиња и прошлу сезону није започела тријумфално али је такмичење зналачки привела крају пласманом у полуфинале овог занимљивог такмичења које спонзорише Град Београд и Влада РС.

Требињци су наступили у саставу: Бурлица, Шкеро, Кебељић, Дангубић, Туфегџић, Сикимић, Јовић, Правица, Лојовић, Симовић, Тасовац и Илић.

У другом колу екипа Требиња је слободна, док се у трећем састају са екипом Дрине Ривер.

liga-rs-u-bg-sponzori

 

 

Херцеговина Промо, септембар 2016.

Save