Sinoć je u Beogradu svečano započela nova sezona Lige Republike Srpske u futsalu, u kojoj po drugi put zaredom učestvuje i ekipa Trebinja sačinjena od rekreativaca iz ovog grada koji su na privremenom ili stalnom radu u srpskoj prestonici.

Poslije svečanosti otvaranja koju je uveličao i selektor futsal reprezentacije Srbije gospodin Aco Kovačević, u drugom meču prvog kola Trebinjci su snage odmjerili sa ekipom Vlasenice. Vlasenica je bolje krenula u sezonu i slavila rezultatom 5:2.

Imali su Hercegovci svoje šanse, posebno kod rezultata 3:2, ali ih nisu iskoristili što je protivnička ekipa umijela da kazni u posljednjim momentima meča i dođu do prednosti od tri gola razlike.

dres-tb-u-bg

 

Podsjećanja radi, ekipa Trebinja i prošlu sezonu nije započela trijumfalno ali je takmičenje znalački privela kraju plasmanom u polufinale ovog zanimljivog takmičenja koje sponzoriše Grad Beograd i Vlada RS.

Trebinjci su nastupili u sastavu: Burlica, Škero, Kebeljić, Dangubić, Tufegdžić, Sikimić, Jović, Pravica, Lojović, Simović, Tasovac i Ilić.

U drugom kolu ekipa Trebinja je slobodna, dok se u trećem sastaju sa ekipom Drine River.

liga-rs-u-bg-sponzori

 

 

Hercegovina Promo, septembar 2016.

Save