Sinoć je u beogradskoj Posko areni odigrano finale futsal Lige Republike Srpske u Beogradu u kome je ekipa KMF Trebinja odmjerila snage sa favorizovanom ekipom Drna Rivera.

Slavila je ekipa Drine River rezultatom 5:1 (1:0), iako su Trebinjci odigrali odlično prvo poluvrijeme i propustili tri zicer šanse koje nisu uspjeli da realizuju.
U drugom poluvremenu se osjetio fizički i psihički pad u igri, a kod rezultata 2:0 za Drinu desetak minuta do kraja meča pokušali su napraviti preokret sa taktikom golman-igrač koja nije dala nikakve rezultate.
Trebinjci su igrali bez trojice prvotimaca dok je favorizovana ekipa Drine bila kompletna.

„Moramo da čestitamo ekipi Drine i da pohvalimo organizatora cijele Lige. Mi smo ispunili plan koji smo postavili na početku sezone i zadovoljni smo ostvarenim, iako ostaje gorčina finalnog poraza“, izjavio je za Hercegovina Promo prvotimac Trebinja Marko Sikimić.

Još jednom je udruženje „Drina-Una“ iz Beograda prezentovalo odličnu organizaciju i sprovelo u djelo ideju okupljanja rekreativaca iz Republike Srpske u Beogradu koji  kroz bavljenje sportom jačaju veze među ljudima sa ovih prostora u Srbiji.

HP medija grupa i naš portal su i ove sezone medijski i sponzorski ispratili nastupe KMF Trebinje u Ligi RS u Beogradu.

 

Hercegovina Promo / Radio Padrino, april 2017.

Facebook komentari

komentar