Danas je na stadionu Police, koji odavno nije bio ovoliko popunjen kao što je to bio slučaj ovoga popodneva, odigrana revijalna utakmica između veterana jednog od najvećih klubova sa ovih prostora, ekipe Crvene zvezde i veterana i legendi tima iz Trebinja, ekipe Leotara.

Rezultat je bio u drugom planu, u konačnici gostujući sastav je slavio rezultatom 1:7. Nije odigrana puna forma utakmice, već je jedno poluvrijeme trajalo 30 minuta, tako da su prisutni na stadionu Police vidjeli 60 minuta fudbala.

Posjeta je bila velika, oko 1300 ljudi dočekalo je legende tima sa Marakane i pokazalo svoju naklonost ovom fudbalskom velikanu i bivšem šampionu Evrope.

Vladimir Tintor je briljirao za ekipu Zvezde, ovaj igrač postigao je šest od ukupno sedam golova koliko je njegov tim postigao.

Na poluvremenu rezultat je bio 0:5, Zvezda je povela golom upravo Tintora u 4 minutu. Isti igrač bio je precizan i u 8 minutu, baš kao i dva minuta kasnije u 10. minutu susreta. U 18. minutu Tintor pogađa za 4:0, dok Bursać minut nakon toga donosi veliko vodstvo gostu od 0:5.

Jedini gol tima sa Polica djelo je Damjana Ratkovića u 30. minutu, dok se Tintor do kraja upisao još dva puta. Bio je precizan u 35. i 57. minutu susreta.

Gledalaca: 1300

Stadion: Police

Leotar

Sastav:

Klimović, Mitrović, Spaić, Ninković, Deretić, Ramić, Mulina, Đedović, Mišeljić, Miljanović, Vukašinović, Šarović, Vico, Ratković, Janković, Joksimović, Vukičević, Zrilić, Baraković.

 

Crvena Zvezda

Sastav:

Radojević, Branko Nikolić, Zoran Nikolić, Milosavljević, Tintor, Vasiljević, Tintor, TZorić, Bursać, Dabić.

 

Srećko Š.

HP, septembar 2017.