HP media grupa iz Trebinja i ovog proljeća organizuje novi spektakularni HP IZBOR ZA MISS 2019, koji će se dešavati tokom mjeseca aprila i maja, sa više raznovrsnih aktivnosti i finalnom večeri koja je planirana za početak juna mjeseca.

Velika novina je da će HP IZBOR ZA MISS 2019. biti jedino izborno takmičenje na nivou cijele Bosne i Hercegovine za tri međunarodna izbora ljepote, Miss Evrope, Miss Next Top Model i Miss Tourism Universe, koji će biti održani u Bejrutu u junu i septembru ove godine, te u martu naredne godine.

Rezultat je ovo ugovora i saradnje koja je uspostavljena između HP media grupe i renomirane beogradske modne agencije Alexy Models, koja je vlasnik licence za pomenuta tri svjetska izbora ljepote za područje cijele bivše Jugoslavije.

Više detalja o pomenutim globalnim izborima ljepote imaćete prilike da saznate u narednim danima.

Foto galerija sa prvog HP izbora za miss 2017. godine  @Foto: Lokoportal

 

Ovo je veliko priznanje za HP media grupu, ali i grad Trebinje, koje će ovom i drugim aktivnostima koje slijede kao plod saradnje sa Alexy Modelsom postati svojevrstan centar ženske ljepote u Bosni i Hercegovini.

Od danas do 20. aprila zainteresovane djevojke će imati priliku da se prijave i da se bore za laskavu titulu HP IZBORA ZA MISS 2019, ali i da se takmiče za predstavnicu Bosne i Hercegovine za Miss Next Top Model, Miss Evrope (na kome je nedavno nastupila Gačanka Dragana Tešević, Miss šarma prvog HP Izbora za miss) i Miss Tourism Universe, koje osim samog učešća na ovim manifestacijama podrazumjevaju i luksuzan boravak u Bejrutu u trajanju od 20 dana, sa brojnim pogodnostima za sve učesnice.

Predstavnice regije na izboru Miss Tourism Universe 2018. u Bejrutu  @Foto: Alexy models

Pošto stručni žiri izvrši selekciju pristiglih prijava za HP IZBOR ZA MISS 2019. uslijediće glasanje putem društvene mreže Facebook (putem oficijelne stranice portala Hercegovina Promo – Radio Padrino), gdje će široki auditorijum imati priliku da svoj glas da najljepšoj djevojci u BiH, po njihovom ukusu. Potom slijede kastinzi, profesionalno fotografisanje i intervjui sa djevojkama koje su osvojile najviše glasova.

Krajem aprila i početkom maja će biti izabrane finalistkinje takmičenja, koje su najbolje ocjenjene od strane stručnog žirija i publike.

Sve finalistkinje će imati zadovoljstvo da urade profesionalni foto-shoting u jednom od najljepših gradova na obalama Jadrana, o čemu će se pobrinuti organizatori i sponzori manifestacije tokom mjeseca maja, kao i da tokom tri vikenda uživaju u najboljim spa i kozmetičkim centrima regije i drugim atraktivnim dešavanjima za koje će se pobrinuti organizatori.

Prvi HP izbor za miss u Budvi  @Foto: HP Izbor za Miss 2017

Kompletna dešavanja, foto reportaže i brojne zanimljivosti vezane uz HP IZBOR ZA MISS 2019. i izbor djevojaka koje će BiH predstavljati na takmičenju za Miss Evrope, Miss Next Top Model i Miss Tourism Universe biće ispraćena na svim medijima u vlasništvu HP media group d.o.o. Trebinje , kao i partnerskim medijima manifestacije –  što će cijeloj priči, ali i najljepšim djevojkama BiH dati dodatni publicitet.

Na finalnoj večeri biće dodjeljena i titula najljepše djevojke regije Istočna Hercegovina, te će biti poznato ko će Bosnu i Hercegovinu predstavljati u Libanu na tri navedena takmičenja, a biće dodjeljene i druge titule u raznim kategorijama.

Djevojke očekuju izuzetno vrijedne nagrade, putovanja, novčane nagrade, profesionalni foto book, kao i brojne nagrade sponzora manifestacije, ali i mogućnost daljeg razvoja karijere i sklapanje ugovora sa renomiranom agencijom Alexy Models iz Beograda.

Dio atmosfere sa nedavno održanog izbora za Miss Evrope u Bejrutu

HP media grupa svojim dosadašnjim radom i stečenim povjerenjem klijenata i poslovnih partnera najveća je garancija da ćemo svi zajedno imati priliku da uživamo u zanimljivom i kvalitetnom nadmetanju najljepših djevojaka BiH.

PRIJAVE

*** Prijavni obrazac preuzmite  OVDJE

Sve zainteresovane djevojke se mogu prijaviti putem e-maila: [email protected] ili putem inboxa Facebook stranice portala Hercegovina Promo – Radio Padrino .

Prijava se sastoji od 5 ličnih fotografija (od kojih 1 obavezno mora da bude fotografija cijele osobe, 1 mora da bude portret, dok 3 mogu biti po izboru – poželjno u različitim out-fit izdanjima i bez korištena foto filtera!). Fotografije moraju biti najmanje u rezoluciji 800×600 pi, trebaju biti jasne i nezamućene, a nije neophodno da budu urađene od strane profesionalca. Možete se slikati i sami, dovoljno je da su fotografije jasne i da ispunjavaju gore pomenute uslove.

Prijava takođe treba da sadrži sljedeće podatke:
IME: ……………………………………………………..

PREZIME: ……………………………………………….

DATUM I GODINA ROĐENJA: ……………………….

MJESTO ROĐENJA: ……………………………………

MJESTO STANOVANJA/ADRESA: …………………………………………………

STEČENO ZVANJE: …………………………………… (škola/fakultet)

TRENUTNO ŠKOLOVANJE: …………………………………. (da/ne i koje)

RADNO MJESTO I KOMPANIJA: …………………………….  (ukoliko ste zaposleni)

KONTAKT TELEFON: ………………………………………………..

E-MAIL: ………………………………………………………..

DA LI STE DRŽAVLJANKA BOSNE I HERCEGOVINE: …………………………………….

DA LI IMATE DVOJNO DRŽAVLJANSTVO (i koje): …………………………………………

KOJI STRANI JEZIK GOVORITE: ……………………………………………………………….

KONFEKCIJSKI BROJ: ………………………………………

BROJ OBUĆE: ………………………………………………..

VISINA: ……………………………………………………

TEŽINA: ……………………………………………………..

Opseg grudi (cm): ………………………………………….
Opseg struka (cm): ………………………………………..
Opseg bokova (cm): ………………………………………

 

Dodatak (ukoliko želite nešto naglasiti/dodati) : ………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………

ZA SVE OSOBE MLAĐE OD 18 GODINA NEOPHODNA JE SAGLASNOST RODITELJA U FORMI IZJAVE, OVJERENA OD NADLEŽNOG ORGANA (Opština/Grad; Notar)

NEMOJTE OKLIJEVATI, PRIJAVITE SE ODMAH I IZBORITE SE ZA LASKAVU TITULU HP MISS 2019. KOJA ĆE VAS ODVESTI NA PRESTIŽNI SVJETSKI IZBOR LJEPOTE, ALI I OBEZBJEDITI VRIJEDNE NAGRADE.

U narednim danima pratite novosti i saznajte više o IZBORU ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE na stranicama našeg portala www.hercegovinapromo.com i putem naše Facebook stranice.

 

HP, april 2019.