Danas su počele oficijelne aktivnosti u okviru HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine koji će se narednom periodu odvijati na stranicama našeg portala kao uvertira za veliku finalnu veče koja će se održati u mjesecu maju u Trebinju.

Žiri sastavljen od organizatora projekta izabrao je 21 djevojku koje danas započinju sa oficijelnim fotografisanjem i intervjuima, a za nekoliko dana sve djevojke biće predstavljene širokom auditorijumu koji će svojim glasovima moći direktno da učestvuju u izboru 12 djevojaka koje će zauzeti mjesto u finalnom izboru najljepše djevojke Hercegovine.

Foto: Ilustracija

Najljepšu djevojku istočne Hercegovine tražićemo među prijavljenim i izabranim djevojkama iz svih gradova naše regije odakle su nam pristigle prijave.

Pred djevojkama ali i svima nama je interesantan period u kome ćemo osim glasanja putem interneta imati priliku posredstvom portala Hercegovina Promo da pratimo finalistkinje Izbora u brojnim interesantnim aktivnostima koje ih očekuju prije centralne manifestacije i dodjele laskavih titula.

Odgovorni iz HP media group, Butika Stil i Frizerske akademija FAIPA obezbjedili su bogat fond zanimljivih nagrada, a cijela manifestacija trebala bi da postane tradicionalna.

Očekujete uskoro zanimljive foto-priče koje će nas voditi do izbora najljepše Hercegovke za 2017. godinu.

 

Hercegovina Promo, mart 2017.