Игор Крезић, директор фирме „Нсофт“ у БиХ, препао је своје раднике када се након одржаног говора окренуо, отворио врата терасе, попео на ограду и скочио. Наравно, уследила је паника запослених, али је Крезић организовао да га испод терасе чека ваздушни душек.

Читав догађај је ухваћен камерама, а Крезић је снимак поделио на Фејсбуку, где је побрао бројне симпатије и насмејао људе.

Дочаравање „политичког самоубиства“

На друштвеној мрежи директор мостарске фирме објаснио је и логику иза потеза.

„Прије мјесец дана сам започео своју ‘политичку каријеру’. Као и свако самоубиство и ово се десило због вишка времена (чекао сам жену да нађе ‘колу зеро’ у ‘Конзуму’). Међутим, нисам ни помислио да ће бити ишта више од једнодневне форе, након што је пар људи написало стварно фине коментаре, нисам имао срца написати ишта… Пошто се мој годишњи одмор поклопио са мојом ‘политичком каријером’ први састанак након што сам се вратио, радници су тражили да објасним своје самоубиство, које сам наравно дочарао“, објаснио је Крезић на Фејсбуку.

Коме још требају врата…

Иначе, ово му није први пут да изводи шале. Пре две године на Јутјубу је постављен снимак Крезића како проваљује кроз зид једне од канцеларија. Изненађење брзо се претворило у смех.

Судећи по свему овоме, али и по позитивним коментарима на друштвеним мрежама, запослени у мостарској фирми, која је једна од најсупешнијих у БиХ, могу од свог шефа да очекују свашта, па сваку следећу сличну ситуацију треба да узимају за дозом скептицизма и помисле: „Шта је смислио овај пут“.

Извор: РТС