Igor Krezić, direktor firme „Nsoft“ u BiH, prepao je svoje radnike kada se nakon održanog govora okrenuo, otvorio vrata terase, popeo na ogradu i skočio. Naravno, usledila je panika zaposlenih, ali je Krezić organizovao da ga ispod terase čeka vazdušni dušek.

Čitav događaj je uhvaćen kamerama, a Krezić je snimak podelio na Fejsbuku, gde je pobrao brojne simpatije i nasmejao ljude.

Dočaravanje „političkog samoubistva“

Na društvenoj mreži direktor mostarske firme objasnio je i logiku iza poteza.

„Prije mjesec dana sam započeo svoju ‘političku karijeru’. Kao i svako samoubistvo i ovo se desilo zbog viška vremena (čekao sam ženu da nađe ‘kolu zero’ u ‘Konzumu’). Međutim, nisam ni pomislio da će biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta… Pošto se moj godišnji odmor poklopio sa mojom ‘političkom karijerom’ prvi sastanak nakon što sam se vratio, radnici su tražili da objasnim svoje samoubistvo, koje sam naravno dočarao“, objasnio je Krezić na Fejsbuku.

Kome još trebaju vrata…

Inače, ovo mu nije prvi put da izvodi šale. Pre dve godine na Jutjubu je postavljen snimak Krezića kako provaljuje kroz zid jedne od kancelarija. Iznenađenje brzo se pretvorilo u smeh.

Sudeći po svemu ovome, ali i po pozitivnim komentarima na društvenim mrežama, zaposleni u mostarskoj firmi, koja je jedna od najsupešnijih u BiH, mogu od svog šefa da očekuju svašta, pa svaku sledeću sličnu situaciju treba da uzimaju za dozom skepticizma i pomisle: „Šta je smislio ovaj put“.

Izvor: RTS