Tradicionalna manifestacija „Košarkaški sabor“, koja je prošle godine u organizaciji KS RS održana u Trebinju, za domaćina ove godine imaće grad Zvornik.

Košarkaški sabor 2017. okupiće sastave Srbije i Republike Srpske i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a na adresu Leotara i trenera Dražena Šegrta kao nagrada za rad u proteklih nekoliko mjeseci stigao je poziv u reprezenraciju Republike Srpske.

Na taj način Šegrt, koji se dohvatio posla u Leotaru u najmanje zavidnom momentu, biće asistent trenera Igokee Milutina Latinovića, kome je pripala čašt da vodi reprezenraciju Republike Srpske u Zvorniku i suprotstavi se reprezenraciji lige Srbije.

U KSRS su prepoznali kvalitet i tako odali priznanje kako klubu tako i treneru Šegrtu, kome je ovaj poziv svakako veliki podstrek i nagrada za uradjeno, ali i potreba da se nastavi dalje uz oprez i želju da se „ostale čvrsto na zemlji“

U Leotaru su zadovoljni i zahvalni pažnjom koju KSRS ukazuje ovim pozivom, a trener Šegrt je takođe sa zadovoljstvom prihvatio poziv. Za naš portal je ovom prilikom izjavio:

„Stručnost je na prvom mjestu, a nagrade stignu nekada prije, a nekada kasnije, ali ipak stignu“, zaključio je strateg Leotara uz napomenu da se kvalitet i trud isplate i kad tad isplivaju na površinu.

Košarkaški sabor 2017. održaće se 27. decembra u pretprazničnom raspoloženju, a biće dodijeljena i nagrada za najbolje pojedince u tekućoj godini.

 

Srećko Š.

Hercegovina Promo, decembar 2017.