„I dalje postoji igrač kome je aplauz plata, skandiranje imena sa tribina bonus, a osvajanje trofeja sa voljenim klubom suština sporta. I dalje postoji čovek koji zna kada je najpotrebniji. Tada za njega prestaje sve ostalo i on postaje… spasitelj“.

Ovo su dijelovi videa o Aleksandru Saši Pavloviću koji je prethodnih dana bio najgledaniji među simpatizerima i navijačima beogradskog Partizana. Eksplozivni Baranin i bivša NBA zvijezda u tom videu je nazvan „spasiteljem“, a autor je očigledno bio inspirisan Pavlovićevom ljubavlju prema Partizanu i činjenicom da je prošle sezone igrao za crno-bele, pristavši na platu daleko ispod svoje tržišne vrednosti.

Poslije nekoliko mjeseci iščekivanja i nekoliko nedjelja neizvjesnosti, dvije strane su danas konačno postigle dogovor. Tim Duška Vujoševića dobio je najveće pojačanje ove sezone. Pavlović je pre novog dogovora sa klubom za koji navija odbio ponude iz Kine, Turske (Galatasaraj), Hrvatske (Cedevite) i Srbije (Metalac).

Saša Pavlović biće u utorak ujutro u Beogradu, da bi potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone„, potvrdio je njegov menadžer Minja Ilić na Twitteru i tako završio višemjesečnu sagu!

Tu informaciju objavio je i klupski sajt:

Aleksandar Pavlović odlučio je da karijeru nastavi u klubu sa kojim je ove godine u junu osvojio najdraži trofej u karijeri. Saša će i u ovoj sezoni nositi dres KK Partizan! Na obostrano zadovoljstvo potpisan je novi ugovor do kraja juna 2015„.

Dakle, najveća želja navijača šampiona Srbije je ostvarena. Nekadašnji NBA igrač nastaviće tamo gdje je stao – u Partizanu, u crno-belom dresu!

HP/Mondo