Večeras na svom parketu košarkaši Leotar Swisslion-a dočekuje vicešampiona BiH ekipu Kaknja u 15.kolu Lige 10 za košarkaše.

Ovo će svakako biti najzanimljiviji duel kola, a Trebinjci se nadaju pobjedi uz podršku svojih vjernih navijača. Leotar je na svom parketu u ovom prvenstvu poražen samo jednom, a dobre partije u novoj godini i dominacija ispoljena u prošlom meču protiv Građanskog daju za pravo treneru Ivankoviću i cijeloj ekipi da se nadaju novim bodovima.

Gosti iz Kaknja imaju svoje adute, a trener Pandža pred gostovanje najavljuje borbu do posljednje lopte.

„Odlazimo u Trebinje, na teren koji je uz Bosnin i Slobodin najnemilosrdniji u ligi. Dočekaće nas paklena atmosfera, ali moramo se izdignuti iznad toga i pokazati hrabrost. Poznato je da Leotar igra jako kvalitetno i čvrsto kući i to se mora respektovati… Igra se „vrti“ oko iskusnog dvojca Pelkić – Aleksić, a meni se  sviđa odigrana sezona Ninkovića, tako da ćemo morati posebnu pažnju usmjeriti na zaustavljanje njihove udarne trojke. Obrambeno su čvrsti, jako visoki i u ta dva segmenta ćemo morati odgovoriti kvalitetno ukoliko želimo da dođemo do pozitivnog rezultata”, rekao je trener bh.vicešampiona za portal kakanjlive.com.

Utakmica u SD „Miloš Mrdić“ počinje u 19 časova.

 

HP, februar 2017.