Numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog „da“ određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.

Kako da izračunate broj:

Saberite brojeve datuma vjenčanja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj.
Ako je datum venčanja 26. 1. 2006. vaš broj je broj osam.

1- Romantičan i nježan par

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno povjerenje.

Izbor datuma vjenčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nježan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Prije nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspije.

2- Djeca su jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mjesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dvije krajnosti. Ili želite vjenčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan sastojak za uspijeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za vjenčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju djeca i jedini razlog za ulazak u brak.

3- Brak iz interesa

Vjenčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje.

Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo djece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osjećanja.

4- Vas je spojila sudbina

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmjerili svako „za“ i „protiv“ ove važne odluke.

Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina, jer ovaj datum vjenčanja znači vjernost do groba.

5- Komunikacija je na prvom mestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan vjenčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacije s partnerom.

Ova veza se uspešno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano vjenčali, pravi su primjer ovog braka kojim vlada Merkur.

6- Brak je najvažniji za vas

Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere.

Ljubav, nježnost, mir i sreća su obilježja ovog braka.

7- Promjene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uverenja, vere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

8- Seks je važan deo vaše bračne sreće

Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom.

Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

9- Ljubav sve pobeđuje

Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode.

Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.

 

 

Izvor: Prva.rs