Prošlogodišnji premijerligaš, a od ove sezone učesnik Prve lige Republike Srpske, KMF Nevesinje, aktivno se priprema za početak prvenstva.

Dok se igrači spremaju za početak nove sezone, Uprava kluba zasukala je rukave na svim poljima, te su odlučili da u prodaju puste sezonske ulaznice.

Cijena sezonske ulaznice iznosi 20 KM i važi za sve domaće utakmice ovog kluba u sezoni 2018/19.

Kako iz kluba ističu, razlog puštanja sezonskih karata je prije svega finansijske prirode, jer se klub ne nalazi u baš zavidnoj situaciji pred početak nove sezone.

Nevesinjci apeluju na sve svoje navijače, simpatizere, prijatelje kluba, sponzore, ljubitelje sporta i sugrađane da ako su u prilici odvoje 20 KM i obezbjede svoju sezonsku kartu za novu sezonu i na taj način direktno pomognu klubu u veoma teškoj sezoni koja je pred njima.

Svi koji su zainteresovani za kupovinu iste, to mogu učiniti putem Facebook ili Instagram naloga ovog kluba, mail adrese: [email protected] ili pozivom na broj: 065/320-038.

Cilj nevesinjske ekipe je ekspresan povratak u elitno društvo bh. futsala, a prvi meč na programu je 03/04. novembra u Nevesinju protiv aktuelnog prvaka Druge lige RS, KMF Brod.

 

HP, oktobar 2018.