U subotu, 18. novembra, u utakmici 8. kola Premijer futsal lige BiH, u Sportskoj dvorani “Berkovići” sastaće se KMF Nevesinje i MNK Seljak iz Livna.

Kao što je poznato od ranije, Nevesinjci svoje domaće utakmice igraju u dvorani u Berkovićima, a razlog tome je renoviranje njihove matične dvorane “Nevesinjka” u Nevesinju.

U istoriji ove dvije ekipe su pet puta odmjerile snage, Livnjaci su tri puta slavili na svom terenu, dok je nevesinjska ekipa upisala dvije pobjede u svojoj dvorani, dok je međusobna gol razlika 20-20.

Nema sumnje da će i subotnji duel ovih ekipa biti prepun neizvijesnosti. Veliki hendikep za Nevesinjce biće nemogućnost njihove publike da ih podržu, ali kako se najavljuje, nekoliko desetina simpatizera će doći u Berkoviće da pruži podršku ovoj ekipi.

Iz Uprave KMF Nevesinje najavljuju da će njihova ekipa nakon četiri poraza u prvenstvu dati sve od sebe da se vrati na pobjednički put, a protiv Livnjaka bi trebali nastupiti u kompletnom sastavu.

Najveća prijetnost iz redova Seljaka sigurno stiže od hrvatskog internacionalca i doskorašnjeg igrača Futsal Dinama, Nikole Perkovića.

Susret 8. Kola Premijer futsal lige BiH između Nevesinja i Seljaka na programu je u subotu od 14:00h u Sportskoj dvorani “Berkovići”.

 

HP, novembar 2017.