Klub malog fudbala „Leotar“ iz Trebinja je danas doveo trojicu novih igrača u svoje redove, pred nastavak takmičenja u skraćenoj ligi za šampiona BiH. 

 

Trebinjcima su pristupili golman Darko Krnojelac (21), te Petar Vukoje (23), i Strahinja Simović (23).

Darko Krnojelac je nekada veliki golmanski talenat iz Foče. Nastupao je za Sutjesku, a onda je otišao u Banja Luku na studije. Nastupao je za banjalučki „Borac“ između ostalog. Igrao je veliki broj turnira, na kojima je više puta proglašavan za najboljeg golmana. Član je i reprezentacije Mupa Republike Srpske, sa kojom je bio četvrti na Svjetskom prvenstvu. Vjeruju u „Leotaru“ da će on zajedno sa Peršićem biti odličan tandem na golu u plej ofu.

Petar Vukoje u Trebinje stiže iz livanjskog „Seljaka“. On se zbog studiranja seli u Trebinje iz Livna, pa se u trebinjskom klubu nadaju da će kod njih pokazati svoj futsal talenat.

Treći igrač je Strahinja Simović. On je studirao u Beogradu, i sada se vraća u Trebinje. Prije odlaska u Beograd bio je jedan od najtalentovanijih igrača, pa se sada u Leotaru nadaju da i po povratku u Trebinje ima šta da pokaže od svog talenta.

Podsjećamo, KMF „Leotar“ u plej of ulazi sa treće pozicije i tri boda zaostatka za liderom iz Mostara.

 

 

HP/FutsalBalkan/KMF Leotar